Ett år!!!


Då var den här, Din stora dag. Du vaknade kl 05.15 i morse så klockan 06 blev det sång och frukost i sängen. Jag, pappa, Natta, Pia och Mira sjöng för Dig och kastade ner alla paket i sängen. Oj, vad Du har firats. Kort från Annika Neij och familjen Ham. Paket i brevlådan från moster Camilla, Sussie och Cia & Emma. Så många fina saker. Ann-Marie hade stickat en jättefin Pippi-tröja till Dig! Du har lekt med alla nya leksaker hela förmiddagen och nu har vi precis ätit tårta. Vilken födelsedag! I morgon kommer tjocka släkten så då blir det kalas igen!

Paket i sängen....yrvaken!
Ballonger är ALLTID kul...
Hemmasnickrad tårta!
Den gick hem!

En dag med pappa...



Idag har jag varit i stan och storhandlat så Du och pappa har haft en mysig dag här hemma. Bilderna berättar vad ni har gjort....lekt :) Finns det något bättre än att leka med sina leksaker och dessutom ha en åskådare! Bilen med alla djuren är väldigt spännande. Sedan ser det ut som om Du hjälper pappa och städa under Din säng och sist men inte minst så har Du smakat på Dina plastisock.

Nu närmar sig den stora dagen med stormsteg. Vår stora ett-åring! Idag kissade Du på pottan för första gången. Du har ju gjort det stora innan... Jag bytte på Dig och fick för mig att Du skulle bajsa och satte ner Dig på pottan och då kissade Du. Jag klappade händerna och berömde och Du fattade ingenting och ville leka med pottan sen.

Kvällarna har blivit lite märkliga här hemma eftersom Du vägrar somna. Idag låg Du och var jätteledsen länge men till slut somnade Du.

Det är märkligt hur mycket Du förstår. Nu har Du flera gånger tagit en fjärrkontroll och riktat den mot TV:n och tryckt på knapparna. Kan Du verkligen förstå att det är så det funkar? Sedan förstår Du massor som vi säger till Dig, t ex plocka upp klossarna, lägg fjärrkontrollen på bordet, hämta dockan/boken/snusen eller vad det nu är, gå till badrummet så ska vi byta blöja, gå till ditt rum, gå till köket så ska vi ÄTA, ska vi ringa mormor (går till datorn). Sedan har Du börjat dansa och niga. När Du niger är Du för söt och jag skrattar varje gång. Vilken tjej Du är! Fast nu är Din mamma väldigt, väldigt trött....

Mat gör Dig glad.

 

Mat gör Dig glad. Vad som än bjuds så åker det snabbt ner. Fort ska det gå! Rotmos och korv är det godaste Du vet. När vi åt det så kastade Du Dig i maten och sedan hängde Du över bordet och kollade våra tallrikar och TIGGDE. Fast söt är Du...

 


Hjälpa till med tvätten.









För tillfället är skåpet där vi lägger smutstvätt VÄLDIGT roligt... Du hjälper gärna till att bära dit smutstvätt och sedan kan Du sysselsätta Dig där själv ett bra tag. Mamma har blivit väldigt snabb med att bära ner smutstvätt eftersom det är inte så charmigt att se Dig leka med våra underkläder!

Helgen gick alldeles för snabbt som vanligt och det kändes som om den regnade bort. Pappa har pysslat med trappan och persienner så Du och jag har hjälpts åt med markservicen. Jag återhämtade mig ganska snabbt efter fredagskräkningarna och mår nu helt bra igen! Vad skönt det är att vara frisk!

I söndags var det ändring av tiden och av någon märklig tid så ställde Du in Dig och sov till kl 06 den nya tiden vilket är den tid då vi brukar gå upp. I morse var Du tyvärr tillbaka på gamla tiden och var illpigg kl 05. Efter en flaska välling så somnade Du om och sov till halv åtta! Helt märkligt och hela morgonen har varit jättekonstig.


Första nattlinnet...



Äntligen kan Du ha nattlinnet som Du fick av tant Bibbi! Åh, så söt...

Ibland är bilderna talande. En vanlig kväll här hemma...Du går och hämtar Din snuse, gosar med den och vill att vi ska följa med till Din säng (hur många barn säger själv till att de vill sova?). På vägen till sängen så får Du kolla lite på Dig själv i spegeln. En dag försökte Du klättra i spjälsängen själv....då hade Du nog Prickenabstinens! Nu hänger både Snusen och Pricken på tork men Du lyckades somna i eftermiddags ändå.

Igår var vi och käkade tillsammans med en massa familjer från Stor & Liten. Jättetrevligt. Vi var 13 vuxna och 12 barn och det var verkligen full rulle. Du fick sova länge på eftermiddagen så Du skulle lyckas hålla Dig vaken. Mindre kul var att jag blev dålig efter maten så vi fick åka hem. Innan Magnus hann parkera bilen fick jag rusa in på toa och ta med mig en plastpåse ifall jag behövde kräkas. Kräktes och var helt slut så det blev sängen för mig medan Magnus pysslade om Dig. Du var ju pigg och hade gärna lekt ett tag till.

Idag känner jag mig mörbultad och Magnus med. Du får göra nästan vad Du vill idag eftersom vi är båda tacksamma över när Du sysselsätter Dig själv. Det blev pannkakor till lunch och det älskar Du. Två gigantiska pannkakor med sylt fick Du ner.

I morse pratade Du med mormor och morfar via datorn. Du tycker det är lite spännande att se dem och Dig själv. Idag visade Du dem att Du minsann kan springa och skrika samtidigt....hela tiden..

Tänk, för ett år sedan gick jag här hemma och väntade och väntade och undrade varför hon inte ville komma ut. Alla ringde och varje gång jag svarade fick jag höra en djup suck...jaha, så du är fortfarande hemma....kul...

På torsdag kommer Pia och Mira hit, på fredag ska vi sjunga för Dig och på lördag blir det tjocka släkterna som kommer hit. Bara roliga grejor att se fram emot!!!



Vår lilla tjuriga tjej

Ett bad gör Dig alltid glad!

Igår var Du....mindre glad från lunch ungefär. Det blev ingen eftermiddagssömn och sedan var det kinkigt hela dagen. Du är väldigt dramatisk och minsta lilla motgång får Dig att protestera högljutt så att jag absolut inte missar att något har gått snett. Igår såg jag Dig bli irriterad på en av Dina bilar och Du började med att kasta iväg den och sedan fortsatte Du med att sparka på den....en så'n dag.


Gårdagen började med träff på Stor och Liten. Du börjar bli lite aggressiv och putta/klappa hårt på de andra barnen när de kommer för nära! Åka rutchkana är väldigt kul men Du förstår inte att Du måste gå runt och klättra upp utan envisas med att försöka gå upp för rutchkanan....det blir ju en del fall...

Sedan körde vi till den här roliga affären i Ingelstad och jag handlade jättefina kläder till Dig...storlek 86! Det är Din nästa storlek...helt sjukt. Igår stod jag och tittade på storlek 62 i affären och försökte se Dig som så liten men det känns helt overkligt. Stora underbara Du...


Hela eftermiddagen var som sagt  gnällig tills storasyster kom hem med två kompisar och Du fick en massa uppmärksamhet. Oj, vad lilla fröken kan smila upp sig då! Det kändes även stort för Dig att sitta och fika med tjejerna och Du kastade iväg vattenflaskan lite när Du fick för lite uppmärksamhet... Sedan tyckte Du det blev väldigt jobbigt när de ville vara själv på rummet och Du stod utanför och bankade och storgrät. Efter en massa lockande fick jag till slut bort Dig från dörren och lyckades sysselsätta Dig med en leksak. Övriga dagar bryr Du Dig oftast inte så mycket om mig utan Du går iväg på Dina promenader här och hittar på egna lekar och om Du inte har sett mig på ett tag så hör jag "maaaaammmmmaaaa" och då får jag visa mig och sedan är det bra igen.


I onsdags var vi på stan och jag hittade ett par rejäla stövlar till Dig. Äntligen! Du var på ett uruselt humör även där så det slutade med att jag tog stövlarna utan att prova och gick ut men när Du fick en banan i Dig blev det bättre. Stövlarna passade och jag hittade ett par ridskor (jag har inte en tanke på att närma mig en häst dock) till mig själv. Sedan åkte vi till Willys och handlade och när pappa dök upp så blev det bus. Du och pappa härjade utanför kassorna så jag hörde Dig långa vägar. Du hade på Dig en röd/vit randig klänning, röd luvjacka utanpå och jag hörde en pappa säga till sin lilla son "titta vad glad han är". Igår hade Du klämma i håret!

När vi kom ut visade Du oss bilen och pappa hävdar att Du hittade till vår bil medan jag tror att vår bil bara råka stå närmst men det var gulligt i alla fall när Du traskade fram till bilen och la handen på kofångaren.


 Finns det något sötare än den här lilla nybadade rumpan?

Gräsfläckar på byxorna.

0-69b632111936014d34c18d10529120f0.png

 

Gräsfläckar på byxorna trots att Du hade fleecebyxor utanpå. Vad härligt. Igår var vi ute och Du fick känna på stora stenen på vår gata. Det var jättespännande att pilla på allt och att smaka på mossan. Mössan kastade Du av Dig som vanligt och jag tog faktiskt av Dig vantarna så att Du skulle få känna på allt ordentligt. När jag sedan skulle sätta in vagnen så lyckades Du peta på systers cykelkedja och hade till slut olja överallt. Vilken tur att Du gillar att bada!

 


Vatten, vatten, vatten...


Det är något med Dig och vatten alltså. Du är tokig i vatten. På sommaren kastar Du Dig hejvilt i bassängen och nu kastar Du Dig hejvilt i badkaret. När Du inte befinner Dig i vatten så dricker Du vatten....massor....och om Du inte dricker vatten så sitter Du med vattenflaskan och häller vatten på golvet, i skorna, på Dig själv, bordet mm. Lycka är när Du befinner Dig i badkaret och både kan bada OCH dricka badvattnet. En kväll gjorde jag en jättesmart grej (tyckte jag själv) och tog en plastmugg och fyllde med kallt vatten. Du håller på och ska lära Dig att dricka vatten ur vanlig mugg nu. Du fick plastmuggen med kallt vatten när Du satt i badkaret och började dricka tills det blev för mycket och då rann det kallt vatten på hela magen och Du blev helt förstenad och jag såg riktigt "iiiiiihhhhh" vad kallt det där var. Jag gjorde inte det fler gånger. Då tyckte Du nog att Din mamma var så här....
Fast egentligen har jag frågat Dig var näsan är och tja, ibland blir det lite knas....men söt är Du!

I söndags var vi hos lillkusinen Jonathan. Åh, vad han är söt...vilket barn...glad och nöjd sitter han där och bara tittar med sina fina ögon. Du tyckte han var sådär intressant faktiskt och var mer intresserad av babysitterna som han satt i. Du blev lite närgången och klippte till honom en gång trots att vi försökte med "klappa fint...klappa som Du klappar Tarzan". Den här gången så brydde Du Dig inte när jag och pappa höll Jonathan i alla fall. Du hade fullt upp med att kolla på storasyster och Kevin när de spelade TV-spel. Stora barn är kul, tycker Du! Sedan åkte vi till IKEA och där fick Du härja runt en stund innan hemfärden. Du sov hela vägen hem. En mysig dag!

Prickig tjej i kläder från tant Eva-Lena. Jag surnade till lite när en tant frågade om Du var en tjej eller kille när vi var på IKEA. En prickig tunika och prickiga tights till....måste det vara en kille bara för att det är blått? Tjej, fräste jag...Agnes heter hon...sedan log jag och skämdes för att jag fräst lite...

Flytta Dig mamma...jag ser ju inte datorn. För tillfället är Babblarna himla kul och vi brukar ta en sväng in på deras hemsida och lyssna på sången. Fast inget slår Teletubbies....och TV4 nyheterna...eller rättare sagt den röda pricken innan nyheterna.



Idag har vi haft en mysdag och snart kommer storasyster hem med en kompis så då blir Du överlycklig. Stora tjejerna brukar ha lite tid över för bus med Dig ju.

Snart ska Din mamma börja bli stressad inför Din ett-års dag. 17 vuxna och 7 barn blir vi nog om jag räknat rätt... Kul med kalas!!!

Spegel, spegel på väggen där...



Du gillar verkligen att titta på Dig själv i spegeln. Varje gång Du får syn på Dig i spegeln så skiner Du upp...

En dag fick jag syn på Dig när Du stod och studerade Dig själv i hallen. Efter ett tag gick Du fram och pussade Dig själv. Din mamma höll på att dö (både för att det var så urgulligt och av rädsla för att spegeln skulle trilla på Dig). Nu i efterhand vet jag inte om det är så smickrande egentligen att Du är såååå förtjust i Dig själv...hihi

Fast ibland ser det ut så här. Då ger Du Dig själv en rejäl utskällning...

Ibland struntar Du i spegeln och promenerar bara förbi...

I natt har det varit lite gnälligt och Du fick en flaska välling vid elva igår. Tänder?

Flytthjälp?



Lilla Agnes kan jobba extra när som helst....vår lilla flyttfröken. Hemma hos morbror Danne hjälper hon till att flytta stolen!

Igår var vi och träffade alla andra barn. Det börjar bli lite stökigare nu och Du petade på dem (lite för hårt ibland). Den här rutchkanan är ju alla barnens favorit! På kvällen blev det bad och Du fick härja runt i en halvtimme. I natt har det varit lite oroligt och Du har gnällt till flera gånger men Du är ju jätteförkyld så det är inte så konstigt.

Idag kommer storsyskonen så nu blir det full rulle igen! Åh, vad Du älskar när de är hemma! Igår satte pappa upp nya lampor över köksbordet och det blev sådan skillnad. Jättemysigt!


Nu är verkligen hösten här!

Blivande datanörd?



Ibland kan en bildserie vara väldigt talande... Efter att vi varit hos kusinen i Växjö (då Du var på henne när hon satt med datorn hela tiden) så plockade pappa fram min gamla dator när vi kom hem. Det var en överlycklig Agnes som hade fullt upp med datorn. Det är både kul att pilla på den och att sitta på den....älskade unge!!


Här har vi vår lilla modell som skulle kunna göra annonsbilder för datorer vilken dag som helst...hahahhaaa!

Igår bajsade Du på pottan! Jag såg att det var något på gång och rusade in med Dig och satte Dig. Du fattade ingenting när jag klappade och visade Dig bajset så....det är nog för tidigt :)

Du och Teletubbies.


När det vankas Teletubbies på kvällen så glädjeskriker Du i soffan när det börjar men sitter sen stilla i soffan och studerar figurerna. Vi tittar på SAMMA film varje kväll och Du vet vad som ska hända men ändå så älskar Du det. När de hittar sina försvunna saker så pekar Du och skriker "DÄÄÄ" och sedan klappar Du händerna. Helt underbart att få sitta med och bara studera Dig. Filmen kräks jag på sedan länge....

När Du blir trött pillar Du på Ditt öra...

Trötta ögon men full fokus...
Släpper INTE TV:n med blicken...

Med nappen så blir det extra mysigt!

Igår fixade pappa kvällsbad...eller kvällen vet jag inte om det kan kallas eftersom Du somnade halv sex. Du var så trött eftersom det inte blev någon eftermiddagssömn. Du ville helt plötsligt pussa mamma och jag sträckte fram min mun för att pussas men fick i stället värsta rapen rakt i ansiktet. Det lät som om det kom från en vuxen man men det var bara Du som svalt för mycket vatten när Du badade. Jag skrattade så tårarna rann. Pappa visste först inte om han skulle våga skratta....

Idag hjälper Du mig att städa i köksskåpen. Två skåp om dagen kan väl vara lagom.


Ute i det kalla höstvädret

60a6ceb30e0990b35f37cf88a96b251c.png

Ute i det kalla höstvädret och tittar på tåg, ankor och flaggor... Du tycker att ankorna är lite otäcka. Idag har jag en mössa som kan knytas fast! Vi flyr hemmet eftersom en elektriker håller på där hemma. Mamma vill jaga honom med dammsugaren men får väl lugna sig. Usch för allt fixande. Jag vill ju att allt ska vara färdigt på två sekunder helst.


Fotbollstjej...



Det är inte illa av en 11 månaders tjej att redan kunna lira fotboll! Det bara måste vara efter sin mamma.

Kusinkärlek



Igår var vi hos kusin Tyra och Du var som ett plåster på henne. Naturligtvis glömde mamma kameran men ni var så söta. Stackars Tyra fick inte resa sig upp för Du ville bestämt att hon skulle sitta på golvet och leka med DIG. Sedan åt vi god äpplepaj och då fick Du sitta bredvid Tyra i kökssoffan. När vi satt i soffan i TV-rummet skulle Du också sitta intill Tyra och hjälpa henne med datorn, vilket inte uppskattades :)

Tyvärr glömde mamma och pappa bort att tiden rann iväg så när vi åkte bilen hem var Du jättehungrig och....mindre glad.

Det brukar vara glada miner vid matbordet men om Du är övertrött eller överhungrig så är det helt hopplöst. Bra, att Du tvingar mamma och pappa till att hålla koll på klockan...rutiner, rutiner. Din mamma älskar fyrkantighet!

Du börjar bli van vid klämman i håret nu eller rättare sagt Du är helt omedveten om att Du har något i håret vilket gör att det funkar.

Stora tjejen tycker om att ligga på magen och sparka med benen. Mormor och morfar har golvvärme i sitt uterum vilket Du nog uppskattar. Varmt och skönt!

Idag ska vi göra ingenting. En lugn och skön dag med lite tvätt och lite småplock.


Slutat krypa?



Nu går det undan. Du går och går och det är inte ofta som Du kryper längre. Jag blir helt orolig och tänker har jag nu filmat Dig när Du kryper...men det har jag. Snart kommer Du väl springa rundor här...phu!


Igår var vi hos farmor och farfar och där fanns bland annat en gul BIL. Du älskar bilar och kör runt med dem på golvet och säger brrrr. Hos farmor och farfar åt vi en massa, massa god mat och Du visade dem att Du kan gå jättefint, att Du inte kan somna i en vanlig säng, att Du kan pussas, att Du älskar uppmärksamhet (som när farmor satt med Dig på golvet en timme och lekte och sjöng), att Du inte tycker om att bli väckt (somnade till slut i bilen när vi varit på Ikea och när jag väckte Dig var Du helt hysteriskt ledsen i en timme tills vi fick i Dig lite mat). Jag och pappa tittade på foton från när pappa var liten och Du är ganska lik pappa ibland....men jag undrar jag om Du inte har Din mammas humör.


Nu börjar det bli kallt ute så de ärvda jackorna kan äntligen användas! Häromdagen tog jag på Dig Tyras röda tvådelade overall. Du såg ut som en liten Michelingumma och var hur söt som helst. Nu måste jag bara hitta ett par ordentliga vinterstövlar till Dig eftersom Du gärna sparkar av Dig skorna.



Mössa funkar nästan aldrig utomhus men hjälm inomhus går hur bra som helst. Av någon märklig men bra anledning så gillar Du hjälmen...

Lite bilder från Skåne


Lilla söta Du...tröjan med blommorna hade Du lite bry med eftersom Du ville peka och visa oss blommorna och det är inte så lätt alltid. Knapparna på tröjan är också väldigt intressanta. En bra tröja som mormor köpt.

Du fick Din första docka av mormor och morfar. De köpte den i Polen och jag hoppades att den skulle prata lite polska. Hur kul hade inte det varit? Tänk om det smög in några polska ord i Ditt än så länge klena ordförråd...hihihi... Idag sa Du faktiskt även tätta (tvätta) och tata (Tarzan). Tidigare ord är mamma, pappa, där, titta, äda (städa). Jag vet inte riktigt hur jag ska försvara mig mot Dina ord tvätta och städa. Städa betyder städa upp leksakerna i lådan och tvätta betyder att du har ätit färdigt och vill tvätta munnen. Du är märklig Du som säger till att Du vill tvätta Dig och lika märkligt är att Du kryper in på Ditt rum och visar när Du vill sova.

Mys vid datorn med tant Sofia.


Alla dessa katter hos mormor och morfar. De är hur många som helst, både ute och inne och de är inte alls lika roliga som Tarzan. Du får ju både klappa, pussa och rulla på Tarzan men katterna i stugan flyr fältet när Du närmar Dig.

I morgon bär det av till farmor och farfar och idag har vi varit i Växjö. Din mamma har varit duktig och lagt in en massa chili. Undrar hur mycket magen tål egentligen? Min alltså..... Dig har jag inte plågat med något starkt än så länge...

Väldigt berusad Agnes?



Du är ju för söt när Du traskar runt hemma hos morbror Danne....men Du ser väldigt berusad ut med alla Dina snedsteg.

Kallt som f-n...



Idag har vi varit på Stor och Liten och träffat en massa andra barn. Du somnade på vägen dit men efter ett tag väckte jag Dig så Du fick härja runt lite med kompisarna. Andra barn är intressanta, tycker Du, men Du är ganska nöjd med att sitta och pilla på alla leksaker själv. Sedan är det ju alltid spännande och kolla på vad de andra barnen gör....


Undrar jag om det kommer bli fler sådana här lättklädda dagar det här året? Idag var det full mundering som gällde eftersom det bara var 1 grad ute... Desto varmare har vi här inne nu. Vilken skillnad det är sedan vi fick nya fönster!!



Nu ska mamma slänga sig i sängen och vila en stund. Med lite tur så kanske jag somnar också men det brukar ju inte hända....

Ikväll tänkte jag att Du skulle få härja runt i badkaret innan vi myser framför Teletubbies. Du blev sååå glad när vi kom hem och ännu gladare blev Du när Du fick höra pappas röst...för att inte tala om när Du träffade storasyskonen i morse. Du glädjeskrek!!! Jag tänker inte tolka det som att jag är tråkig...inte alls....

Varför vara som alla andra?

6b57f07bbf43c766c2605a240eee0b8d.png

Varför vara som alla andra? Det här är vår Agnes Eugenia Elvira...ett ben upp och för ovanlighetens skull så har hon mössan på. Nu är vi tillbaka i Småland! På vägen upp stannade vi till och fikade på Börjes i Tingsryd. Efter fikat drog Du av Dig en strumpa men efter ett tag hittade jag den... Nu går Du lika mycket som Du kryper och det är helt underbart att se. Idag blev Du av med mig och ropade mamma... Jag blir lika rörd varje gång Du säger det...än så länge bör väl tilläggas.


Det här med hårband....





Hårband är verkligen inte Din grej. Allt som sätts på Ditt lilla huvud åker av. Kul, nu när det börjar bli kallt och mössa är bra att ha...

Mamma har även köpt söta klämmor som jag fäster i det lilla hår Du har. Igår var vi hos morbror Danne och Du härjade ordentligt där hemma. De har världens bästa golv att träna gången på. Morbror Danne fick vara barnvakt en stund också och Du brydde Dig inte det minsta om att jag försvann.

I morse var det mormor och morfar som överraskade Dig i sängen. Nu är de hemma igen!!! Du har visat dem Din nya färdighet....Du kan räcka ut tungan på kommando! Mamma tycker att det är jätteroligt....än så länge!

Stegar på!

Nu finns Dina stappliga steg på film!! Fast dessa steg tog Du för ett tag sedan. Nu stegar Du på ordentligt och igår hos morbror Danne visade Du verkligen Dina färdigheter hela tiden. Du till och med gjorde en vändning och vi såg hur svårt det var men Du är ju en stjärna.

Vad gäller sömnen så är Du ingen stjärna för tillfället. Igår somnade Du som vanligt strax efter kl 18 men sedan vaknade Du vid kl 22 och var helt förstörd. Du var så ledsen så mamma tog upp Dig och lade Dig hos mig i sängen. Tyvärr kan Du inte somna i en vanlig säng men Du varvade ner, slutade hulka och låg stilla i nästan en timme. Sedan lyfte jag över Dig i spjälsängen men då började Du gråta igen. Du skrek i två minuter och sedan somnade Du. Vad rör sig i Din lilla hjärna humplan. Är det mardrömmar, väderomslaget, allt nytt eller vad är det? På dagarna är Du precis som vanligt....en liten godisbit!


Med handen i nappburken...



Sängen är viktig. Snusen är viktig. Nappen är viktig. Pricken är viktigast...


Så här busig min får Du när mamma låter Dig välja napp ur fina nappburken som Du fått av tant Pia.



Hur nöjd får man bli liksom.... Detta är Din "jag är lite generad, men skrattar bort det och fnyser med näsan"-minen. Ibland blir Du lite generad när Du får göra något som Du inte brukar få göra och avvaktar några sekunder, tittar på mig, tittar ner innan Du förstår att det är ok...då jäklar blir det kul!

I förrgår tog Du ca 15 steg!!

Nu är Du och jag i stugan och passar mormor och morfars alla katter. Sofia är här hela helgen och busar med Dig till Din stora glädje. Du sover dock inte så bra. I natt var Du vaken i 2 timmar. Det har inte hänt sedan....ja, jag minns faktiskt inte...så idag är Din mamma mer död än levande....


Lilla starka Agnes

Vi har en stark liten tjej som är både envis och har humör....det kommer nog visa sig i framtiden  =)



Vagnen är verkligen inte lätt...den väger en hel del!

RSS 2.0