Stegar på!

Nu finns Dina stappliga steg på film!! Fast dessa steg tog Du för ett tag sedan. Nu stegar Du på ordentligt och igår hos morbror Danne visade Du verkligen Dina färdigheter hela tiden. Du till och med gjorde en vändning och vi såg hur svårt det var men Du är ju en stjärna.

Vad gäller sömnen så är Du ingen stjärna för tillfället. Igår somnade Du som vanligt strax efter kl 18 men sedan vaknade Du vid kl 22 och var helt förstörd. Du var så ledsen så mamma tog upp Dig och lade Dig hos mig i sängen. Tyvärr kan Du inte somna i en vanlig säng men Du varvade ner, slutade hulka och låg stilla i nästan en timme. Sedan lyfte jag över Dig i spjälsängen men då började Du gråta igen. Du skrek i två minuter och sedan somnade Du. Vad rör sig i Din lilla hjärna humplan. Är det mardrömmar, väderomslaget, allt nytt eller vad är det? På dagarna är Du precis som vanligt....en liten godisbit!


Kommentarer
Postat av: Cia med Emma från AFF

Så duktig du är Agnes!!! Snart springer du... stackars Tarzan... han vet inte vad som väntar honom ;) Mamma vet inte heller....ssssssch.... vi berättar inte för henne heller. Hon får märka det själv tids nog :)



Kram på er alla!

2009-10-04 @ 10:37:17
Postat av: pappa

Du längtar efter pappa, det är hela saken.

Snart är du hemma igen!

2009-10-05 @ 10:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0