Busar ni?


Mamma tycker att pappa är lite slö med bloggen så hon lägger in lite gamla bilder så länge... Här busar Du i Ditt prinsesstält. Igår var ni och tittade på storasyster när hon spelade fotboll och Du hade till slut somnat i pappas famn. Gullunge! Jag var inte hemma förrän kl 21 så då sov Du sedan många timmar tillbaka. Det är lite tungt att inte få pussa Dig godnatt faktiskt men mamma hade en trevlig tjejkväll i Kalmar. Idag håller jag tummarna för att Du är vaken när jag kommer hem och att tågen är i tid för en gångs skull...


Din första tanke när Du fick testa färgerna var "går de att äta?". Du smakade på alla färgerna och kunde sedan konstatera att det finns godare saker. Fy vad jag längtar efter Dig min lilla sötnos!!! Om tre timmar så ses vi...

Mätta familjen!

Så fin i kläder som Du fått av Liam...
Idag har vi varit hos farmor och farfar hela dagen och ätit oss rejält mätta. Du var lite grinig och klängig men när farmor plockade fram en massa kött till Dig (lammskinka, kalvsylta, köttbulle, skinka och lammfiol) så blev Du nöjd! Vilken solstråle som helt plötsligt visade sig...och det hördes en hel del mmmmm. Med tanke på Din förtjusning för kött så kan jag inte låta bli att undra om Du verkligen har fått någon gen efter mig som är vegeterian?!? Kusin Tyra var där och Du vill ju så gärna hänga med de stora tjejerna fast de tycker inte det är så kul när Du härjar med deras barbydockor.
Fy, vad fort julledigheten försvann. Nu är det dags för mig att återvända till jobbet. Det är ju bara tre dagar sedan får jag träffa Dig igen. Jag tycker att Du blivit lite klängigare och mer mammig sedan jag började jobba men det är helt ok. Vi vet ju varför!
Spisen som Du fick av mormor och morfar och kastrullerna från Danne och Maria är väldigt roliga. Du har Dina egna lekar här om dagarna och det är så kul att studera Dig.
Nu sover Du i Din säng och jag skulle kunna somna på några sekunder själv men klockan är ju inte ens åtta och snart börjar hockeyn....phu....

Julen är över!

Vi överlevde även den här julen. Dina syskon och Din mormor och morfar här och det var en lugn och skön jul med alldeles för många paket. Tomten var ingen höjdare. Du blev helt hysterisk så projektet Tomte var bara att avsluta. Jag hade ju lyckats få tag på den otäckaste tomtemasken någonsin (den enda som fanns kvar på Ica) så jag förstår att det inte var så lätt för Dig. Agnes tackar för alla fina paket från mormor och morfar, farmor och farfar, föräldrarna, Danne och Maria, Växjötomtarna, Bibbi och Kent, Liam, Sussie och Tarzan. Så många snälla människor!
På julafton åt vi den mesta maten redan på lunchen. Sedan gick Du ut en stund med pappa och morfar. Det blev tydligen pulkåkning och Din pappa välte Dig flera gånger....stackars barn!
Efter Kalle Anka blev det julklappsutdelning. Du hade mest bry med att flytta och blanda ihop allas julklappar men jag tror det blev rätt till slut!
Jobbigt med julafton....man blir ju så trött av att leka med alla nya leksaker :)

Första konstverket...

3a3ad17f50cac0f10cf110424c826f35.png

Första konstverket är avklarat. Igår hämtade Du och pappa mig på stationen (lyx!) och sedan fick Du och jag en hel timme tillsammans. Du var så gosig och glad och skrattade högt när Du fes! Du tittade på mig med Dina stora fina blåa ögon och sa Mamma e. Vid sju blev det läggdags. Du står och hoppas framför micron för det går inte fort nog med vällingen och sedan rusar Du in på Ditt rum och försöker klättra upp i sängen. Igår var där ingen snuse och jag bad Dig hämta den. Då envisades Du med att peka mot en kasse som hängde på baksidan av Din dörr. Det var vår åkpåse med Dina blöjor, reservkläder och leksaker. Jag envisades med att säga Nej, hämta SNUSEN. Till slut kom pappa och sa att den visst låg däri. Han hade packat ner den när ni åkte till stan. Du har verkligen koll på Din snuse! :-D


Tack mitt hjärtegryn!

Det är en arg och besviken mamma den här helgen men Du har än en gång räddat den. Ibland är människor så j-vla tråkiga att ha att göra med och då känns det ganska skönt att man med gott samvete kan ta deras julklappar och lämna tillbaka dem och i stället köpa något fint till Dig.... Nu är vi i alla fall befriade från maginfluensa och sjuka barn....får väl se hur länge det varar...
Vad ska jag ha det här jäkla snöret till egentligen? Hiiiihiiiihhiiiiii.....
Bilderna är från förra söndagen när Du och storasyster lussade för mig och pappa. Ni var så söta!
Nu har jag börjat jobba och det är så himla kul. Mindre kul att tågen blev inställda i fredagskväll så det blev bussar i stället...favorit i repris. Sedan kom jag inte igång förrän strax innan lunch på jobbet eftersom datakortet (som vanligt) strulade när jag varit borta ett tag. Det är kul att jobba och jag har världens roligaste jobb....får väl se om jag tycker likadant om några månader...hihi...fast nu känns det så! Du sov ju när jag kom hem så det var mindre kul men vi tog igen det hela helgen. Vi har varit ute en hel del men Du är inte överförtjust i det här med snö. Det är dock väldigt spännande med träden och fåglarna. Tack min lilla humplatulla för att Du är så fin och underbar och för att Du får Din mamma att le!

Pulkåkning och annat smått och gott!

Det funkar bra att äta själv ibland :)
Snön är inget vidare alltså men idag åkte pulkan fram och då funkade det. Din stackars mamma drog Dig runt kvarteret medan Du satt och skrattade och njöt. Det är ju redan tydligt vem som bestämmer här hemma :)
Du har förmånen att ha en storasyster som mer än gärna pysslar om Dig och räddar Dig från otäcka snön. Lilla bortskämda fisunge....
Leendet beror helt på att Du befinner Dig i pulkan. Din mamma är genomsvettig och hade svårt att hålla kameran rakt när hon skulle ta fotot men Du var glad....
Vad märkligt det känns att jag ska börja jobba i morgon. Du har fått pussar i överflöd idag och Du börjar tycka att jag är ganska jobbig. Hemmet är ett kaos idag trots att jag dammsög igår men jag blundar och försöker njuta av Dig varje sekund. Dina gosiga kinder, Din varma doft och Dina kloka ögon vill jag ska etsa sig fast i min hjärna så jag har det färskt i morgon. Det trillar ur en del nya ord ibland och numera säger Du:
*mamma, pappa, nanna (Natta), tatta (Zacke), där, titta, naj (nej...men du säger det på skånska av någon märklig anledning...kan beror på att när jag säger nej så är det ofta ett argt NAJ!), haj (hej, även detta sägs när du pratar med mormor i telefon och då blir det skånska), äda (städa), arg (jaaa, mamma blev arg), tsss (Tarzan), ticktack (klockan), hohoho (vad säger tomten?), mamma e och pappa e (tror du menar att vi är hemma), lite ankljud, billjud och andra djurljud som jag glömt. Hmmm...nu har nog glömt något men pappa får fylla på!
Tand nr 8 är här förresten. Nu ligger Du och pratar för Dig själv i sängen. Tjoho! Tvångspussning är på gång och sedan blir det lunch och pulkåkning. Fina, fina Agnes. Vår blivande storasyster!
Förresten...igår när jag drog fram dammsugaren så hämtade Du en liten tygbit (som jag fått av Mia och Lars för länge sedan som man använder för att ta av locket på kastrullen när det är varmt) och började damma i fönsterkarmen.
Av Dina föräldrar får Du bland annat ett prinsesstält i julklapp. Du älskar att krypa in i ett lektält på MVC så det blev ett lektält. Varför måste allt vara så tjejigt och killigt? Det fanns illrosa prinsesstält eller en borg som var gråtråkig? Jag föll för det stereotypa och köpte det rosa. Tragiskt!

Schhhhhh....

Schhhh....dockan sover (eller är den död med tanke på hur den ligger i fina dockvagnen som Du fått av Bibbi)?
Nu har familjen äntligen återhämtat sig efter den otäcka maginfluensan. Jag som aldrig har varit magsjuk fick en helt ny (nära döden) upplevelse. Magnus blev dålig i söndags kväll och låg utslagen hela måndagen. Då var Du och jag och handlade julklappar i Växjö. På måndags kväll blev det min tur. Jag kräktes konstant och parkerade mig nere i källaren. Jag har ett starkt minne av att jag någon gång på natten är så trött och matt så jag orkar inte gå ut från toan utan la mig på mattan där....då tänkte jag "det är så här det känns att föda barn, man är maktlös, liten och till slut uppgiven och vill inte vara med längre". Samma natt blev det storasysters tur och som tur var kände pappa sig lite bättre och kunde ta hand om henne på natten. När man väl slutar kräkas tycker man ju att det borde vara bra men fy vilken tid det tog för kroppen att återhämta sig! Först ikväll smakade mackan riktigt gott!!!!
Oj, vad Du bäddar fint till lilla dockan!
Idag var första gången som vi vågade oss ut efter "sjukan". Jag trodde att Du skulle älska snön men Du tyckte bara att det var jobbigt och otäckt och ville inte alls pulsa runt i all snö. När Du trillade så kunde Du inte resa Dig och det var väldigt, väldigt jobbigt att GÅ i snön. Jag, storasyster och Tarzan tyckte däremot att det var jättemysigt med all snö.
Lilla Hjärtat....det var ju inte riktigt så här våra sista dagar skulle bli! I morgon är det sista dagen och då ska vi bara mysa, Du och jag!

Nedräkning!

Öra, öra, näsa, mun....
Nu försöker jag verkligen njuta av våra sista dagar här hemma. Jag undrar om Du känner på Dig att något är på gång eftersom Du vill hela tiden vara nära mamma och sitter gärna i mitt knä. Igår åt Du nästan ingenting och ändå så sov Du som en stock i natt. Jag var inne en gång och gav Dig nappen och sedan fick Du en flaska välling strax efter fem och då somnade Du om till halv åtta! Idag har Du också tramsat med maten och jag har inte ens lyckats få i Dig en hel macka! Vi har varit ute och gått lite runt huset och promenerat på gatan och Du älskar verkligen att vara ute. I eftermiddag kör vi nog till Växjö och handlar de sista julklapparna. Skönt när allt är klart!!!

Bygga torn

18464f17478768d06e41d00f53aaa45c.png

Bygga torn är kul. Du har lite klossar men en dag visade Du att även en hink och ett par stövlar funkar. Snyggt blev det dessutom! I morse sov Du till 8 och då väckte vi Dig... Nu är Du på väg hem från simhallen och jag hoppas att det har gått bra. Du är lite dålig på att äta för tillfället men det går väl i perioder....Dålig mot vad Du brukar äta alltså...Du äter trots allt med all säkerhet mer än de flesta ett-åringar under Dina dåliga dagar.


Pommes med ketchup.

Vad ska det bli av Dig...Du är redan en tjej som gillar att dippa pommes i ketchup och Du är riktigt duktig på det.
Idag blir det Kostabesök och en titt på tomtarna och i morgon ska Du få åka till badhuset med pappa och syskonen. Vad mysigt! Fast mamma kunde inte somna utan låg och tänkte på allt som kan hända på ett badhus....helt sjukt! Det kommer gå jättebra!
Du har varit jättemysig hela morgonen och vill bara kramas och sitta i knät hela tiden. För andra mammor låter det kanske jättejobbigt men eftersom Du aldrig vill gosa så passar jag på att njuta av Dig varje sekund. Under förmiddagen har Du varit ute med pappa och vandrat runt medan mamma har städat bilen. Du sov bra i natt även om vi var inne och gav Dig nappen två gånger. Som tur var så somnade Du om snabbt så idag vaknade jag riktigt utvilad. Det var en tand som spökade innan eftersom jag såg igår att Din sjunde tand tittade fram.
Igår gick Du och pappa och mötte storasyster. Du blev helt överlycklig. Äntligen är hon hemma igen! Allt hon gör är kul och hon är den enda som Du vill pussa. Ni är ursöta helt enkelt!

Trötta föräldrar...

Vad håller Du på med lilla Skrutta? Vilken orolig natt.... Du vaknar och är hysteriskt ledsen nästan varje timme. Är det tänderna som spökar? Vi får i alla fall en föraning av vad som väntar till sommaren :) Trötta föräldrar idag i alla fall så nu ska jag försöka sova en stund eftersom Du precis har somnat. Tur att vi inte har det så här varje natt!
I eftermiddag får vi gå ut och promenera en sväng i alla fall.
Om dagarna är det mycket Tarzan som gäller. Han får prova Din hårklämma, hårband och Dina mössor. Hade Du kunnat så hade Du även satt på honom Dina skor. Det är spännande att se hur Dina lekar utvecklas. Idag fick Po (som fortfarande har Dina sandaler på sig) smaka vatten ur Din vattenflaska. Snällt av Dig att dela med Dig...
Ibland blir Du helt gnällig och hänger mig eller pappa i benen. Oftast är det på kvällen när Du börjar bli trött. Pappa tycker synd om Dig och pysslar om Dig mycket bättre än vad jag gör. Jag blir oftast irriterad bara och säger irriterat "SLUTA"....hmmmm....undrar jag om mitt tålamod blir bättre när jag börjar jobba? Det är nog skönt för oss alla att det är byte av förälder här hemma nu. Det är mycket tankar för tillfället. Pappa är orolig för hur det ska gå när ni är hemma och jag är orolig för hur det kommer kännas att vara utan Dig dessa långa dagar och jag är även orolig för att jag kommer sitta på toa med öppen dörr på jobbet...det är ju så det ser ut här hemma :)

Underbara barn...

Idag var det julfika på Stor och Liten. Alla dessa härliga barn var utklädda till pepparkaksgummor, tomtar och lucia (Du). Din luciadräkt var alldeles för stor men jag kom på kl åtta igår kväll att det var idag barnen skulle vara utklädda så det fick bli den storleken som fanns kvar :)
Hur mysigt som helst och alla barnen är ju för söta i sina dräkter. Du hade mest bekymmer med Ditt glitter och tyckte att det var väldigt spännande...
Oj, vad många foton det blev! Svårt att välja ett en dag som denna. Du var helt slut när vi körde därifrån och somnade i bilen. Du vaknade inte när jag bar in Dig och tog av Dig alla kläderna men slog upp ögonen en kort stund när jag la ner Dig i sängen. Jag passade på att pussa på Dina gosiga kinder när Du sov....hihi... Nu har jag precis stekt kyckling och kokt potatis till Dig så vi får hoppas att det passar lilla fröken när Du vaknar.
Igår var jag på trevligt julbord med jobbet. Du var ledsen och längtade efter mig så det är nog bra att jag ska börja jobba nu. Pappa hade fullt upp med att sysselsätta Dig i några timmar och ni hade även badat tillsammans. Du blev lite rädd för pappas nakenhet :) och ville ha badkaret för Dig själv eftersom då är där mycket plats för kana och plaskande men det hade gått bra. Mina favoriter!

Arg mamma...

Idag fick Du uppleva en arg mamma. Jag pratade med mormor i telefon när det blev lite för tyst här hemma och när jag går ut i köket och tittar så Du inte äter Tarzans torrfoder (Du gjorde det igår och då blev pappa arg) så flyger Du två meter bort från Tarzans matskålar. Vad får jag se? Jo, ett mönster av torrfoder på golvet, FLYTANDES! Du hade då hällt ut Tarzans vatten på golvet, plaskade med all säkerhet i det innan jag kom för hela Du var dyngsur och sedan la Du ut hans torrfoder i vattenpölen. Mamma blev arg och skällde! Hela morgonen gick Du sedan och sa "arrrrg". Kommer Du göra om det? Med all säkerhet....
Finns det något bättre än att sitta och titta på I drömmarnas trädgård? Du är fortfarande helt förtjust i filmen och rusar till soffan på kvällen när vi säger att vi ska titta på PinkePonken (märkliga namn...).
Ibland blir det så spännande så att Du måste ställa Dig framför TV:n. Roligast är när de sjunger och dansar.
Igår var vi i Växjö hela dagen och handlade julklappar. Du är helt underbar att ha med. Roligast var att käka lunch på Max. För första gången så fick Du en egen liten hamburgare men favoriten var mina pommes. Ibland lyxade jag till det och då fick Du ett pommes som till och med hade lite ketchup på...mmmm.... Efter matstunden fick Du härja av Dig lite i deras lekhörna. Jag vill inte tänka på alla bakterier som fanns där men roligt hade Du. På eftermiddagen var vi på BVC och då blev det invägning och mätning. Vid drygt 13 månader är Du 81 cm lång och väger 12 130 gram. Låååång tjej! Du hade nästan gått upp allt som Du gick ner när Du var sjuk. Skönt!
Igår var Du leopard i fin klänning som Du fått från mormor och morfar. Tuff liten tjej...
Just det, i morse har det varit påklädning av Din teletubbie, Po. Det började med att hon fick på sig Din ena sko igår (pappa fixade) och idag ville Du att hon skulle ha den andra skon, mössa och strumpor. Du kom även med Din röd- och vitrandiga scarves men den visade Du väldigt tydligt att den skulle Du ha på Dig (sträckte fram halsen...). Du är för rolig.... Po har fått en ny stil i alla fall...

Jag glömde ju...

Här äter Du på en ostkrok för barn men i söndagsmorse var det lite äckligare. Du hade bajsat ner Dig själv och hela sängen och som om inte det räckte så hade Du en napp i munnen med bajs på....yark! Det blev tvättning, renbäddning, kokning av alla nappar och pappa duschade hela Dig och Din mun :) Fast Du var glad och nöjd...det var ju en ny dag på gång!
Den här veckan ska jag handla julklappar och på julbord. Det regnar och är riktigt grått men vi får bege oss ut en sväng ändå lite senare. Du älskar att gå själv utomhus och studerar alla träd, människor och djur. Igår var Du ute på promenad med både mamma och pappa och det tyckte Du var jättespännande.
Idag har vi busat i sängen och pratat om helgen vid frukostbordet, Du och jag. Tarzan har varit föremål för Din kärlek under förmiddagen och för tillfället är det hans svans som är intressant. När han kommer och stryker svansen mot Dig blir Du helt paralyserad och skrattar. Du försökte ge hjälmen till honom innan men det uppskattades inte. Han är lugnet själv och lunkar undan när Du blir för mycket.

Vilken helg!


Den här helgen har det varit full rulle. I lördags var det dop då lille Jonathan döptes. Vi körde tidigt till Älmhult eftersom vi skulle in på IKEA en sväng också. Du var jättefin i lila klänning, lila tights och halsband men på IKEA kissade Du när pappa bytte blöja så det kom kiss på klänningen. PANIK! Hittade en ny klänning till Dig i en affär och sedan bar det av till kyrkan. Eftersom pappa skulle vara fadder så var det ju hyfsat viktigt att vi var där i tid! Du vägrade somna i bilen eftersom det var mycket spännande att även syskonen satt där bak så lagom tills dopet skulle börja så somnade Du. Mammas tös....allt kyrkligt är sövande :) Sedan åkte vi hem till Jonathan och åt som vanligt supergod mat. Du var trött och odräglig så vi stannade inte så länge. Vi kände att det var dags att åka hem när Du till slut satte Dig vid ytterdörren och grät och sa "brrrrrum". Hur tydlig får man bli?
Väl hemma skulle jag vara duktig och fixa varma mackor till mig och pappa medan pappa sov en stund i soffan. Det slutade med att han vaknade till brandvarnarens tjut och minuterna efter slog jag sönder ett glas i källaren....phu! Ett krossat glas kan vara bra ibland eftersom det tvingar fram dammsugaren. Så i morse blev det städning här hemma även om det inte brukar stå på vår "att göra lista" på söndagar.... Fast först hade vi en lång mysig frukost, Du, jag och pappa. Finns det något underbara än att bara njuta av varandra? Helgerna är viktiga och det brukar vara söndagar som blir umgås, mysa, prata och bara vara.
Idag har Du flera gånger upprepat "pappa e" och sedan blev det "mamma e" och till sist kom "nanna". Jag brukar säga "mamma e här" när Du blir ledsen eller när Du behöver närhet och jag brukar förklara att pappa e på jobbet. Undrar om Du menade att idag var det "pappa e här" och "mamma e här" men "nanna var inte här". Någonting menade Du i alla fall eftersom Du upprepade det flera gånger och ville att vi skulle förstå. Du kommer nog prata lite skånska allt!
Ikväll var vi och tittade på när Natta hade gympauppvisning. Du var trött men sken upp när Du fick se Natta och Zacke. Som Du saknar dem...

Det var en gång en liten tjej...

som hette Agnes. Hon var en mycket bestämd liten fröken trots sin ringa ålder. Hennes mamma slutar inte förvånas över hennes val av attiraljer... Den här dagen blev det en röd mössa och utanpå mössan ett rosa hårband som hennes mamma fick hjälpa henne att få på sig. Sedan gick lilla Agnes runt med det hela förmiddagen efter att först att studerat konstverket i spegeln samtidigt som hon skrattade åt utstyrseln.
Allt klär en skönhet :)
Det är sååå roligt att gömma sig i skåpet där vi har smutstvätten (som numera skyndsamt läggs ner i tvättstugan eftersom det inte är så fräscht att se Dig gå och gosa med våra underkläder).
Du har förresten halkat på Din första isfläck men det gick bra ändå. Du har ju så mycket kläder på Dig när vi är ute så det är ingen större risk att Du slår Dig...eller jo, förresten om Du landar på näsan i asfalten. Sist vi var på Öppna förskolan så lät jag Dig gå till bilen. Som vanligt ska allting undersökas och det slutade med att jag gömde mig bakom en buske och kallade på Dig. Du ignorerade mig totalt och i stället fick jag se Dig krypa upp i rabatterna, dra ut en massa jord och slutligen fastna med mössan i rosenbusken. Då kände jag att det var dags att rusa fram men Du löste det själv och lät vara kvar i rabatten.
När vi är ute och promenerar och Du far iväg som ett yrväder så har jag kommit på att be Dig om hjälp med att köra vagnen är ett bra knep att få tillbaka Dig. Du hjälper mig att köra vagnen och tycker det är jätteroligt. Fröken hjälpreda....
Snart ska vi hem till Sara och Viktor och fika. Trevligt!

Dumma dörren

 

Dumma dörren som stod dumt när Du kom springande... Nu är vi ute och rastar av oss i det fina vädret. När vi var på öppna förskolan i morse så trillade Du så det började blöda från munnen och när vi kom hem så sprang Du in i dörren. Stackars liten!

Du har börjat nypas och fortsätter knuffas på de jämngamla barnen. Idag skrämde Du Inez när Du sprang fram till henne och skrek "BU". Du är ju van att busa så med Dina syskon.

När vi skulle gå ner till affären idag så mötte vi Zacke som var på väg hem från skolan. Du blev överlycklig och skrek "TATA" och sedan ville Du följa med honom i stället för mamma! Nu har Du två favoriter här hemma "TATA" och "NANA" :)


Kallt!

0-7328e2c7e405013752c3b99dfb5def0c.png

Kallt men härligt. Idag åkte varma mössan på som Du har fått av morfar. Hur söt får man bli? Du är ett busfrö när vi är ute och promenerar. Du springer in till alla grannarna och så långt bort från Din mamma som det bara går, gärna under samtida glädjetjut. Nu ska vi hem och äta och sedan sova förhoppningsvis!


Orolig natt

Stackars liten vaknade innan midnatt och var ledsen. Du hade säkert ont efter elaka sprutan! Blöjbyte, kramar och framför allt en hel flaska välling gjorde att Du somnade om vid ett. Sedan var Du illpigg kvart över fem i morse så det är två trötta föräldrar idag....

Sprutan gick hur bra som helst. De öppnade kl 14 och vi var där väl 14.05 och då var de redan minst 30 personer i kö! Alla stod i lång korridor och jag insåg ganska snabbt att en docka, min mobil och bilnycklarna aldrig skulle räcka som underhållning. Då visade det sig att barn fick en specialkö så helt plötsligt var vi först i kön! Du satt i mitt knä när Du fick sprutan och det gjorde nog mer ont i mig än i Dig för Du tittade när hon stack och satte på ett plåster men sa inget. Mammas hjärta!
Efter den utmaningen så tyckte jag att vi var värda mysfika så jag köpte gigantiska lussebullar och glögg som hela familjen fikade på när pappa kom hem. Mysigt när vi alla är samlade vilket inte är ofta! Även Du gillade lussebullar och pepparkakor. Fast mest gillar Du att sitta vid bordet när vi är samlade. Du sitter oftast helt nöjd och sysselsätter Dig med att studera syskonen när Du pillar i Dig maten. Ganska märkligt eftersom Du inte är tyst många sekunder annars...
Nu ska vi fika och sedan blir det promenad i det vackra kalla vädret!

Den här sprutan....

Nu är Du äntligen frisk i magen så idag bör vi väl åka till Lessebo och ta den där jäkla sprutan. Fast jag är orolig faktiskt och avvaktar med att ta den själv. Tänk om den gör något med bäbisen i magen! Antagligen jättetramsigt men så är det. I natt sov Du hela natten och Du är på ett strålande humör om dagarna. Jag älskar att bara sitta och studera Dig i smyg och se hur Du helt plötsligt hämtar en bok och sätter Dig till rätta och "läser" boken. Det är roligt att se Dina lekar och hur de förändras. Vilken gåva att få se och uppleva sitt barn utvecklas varje dag och se hur den lilla bestämda personligheten framträder. Du har nästan varit för snäll och för enkel så det är ganska skönt att se Dig trotsa oss och säga "NAJ" när Du inte alls vill lägga tillbaka alla kläderna som Du rotat fram eller låta bli ljusstaken i fönstret....
Det var en gång en storasyster som satt på golvet och läste en bok. Då kom en lillasyster och hämtade en egen bok och backade till så hon kunde sitta i snälla storasysterns knä.... Hon vill göra allt som storasyster gör....
När ni inte orkar läsa böcker längre så är det ganska mysigt att bara kramas! Hur ska det gå nu när barnen åker till mamma på fredag. Den här veckan har Du varit extremt "Natta-beroende". Även storebror är en stor idol och han är så gullig till Dig. Du är lyckligt lottad Agnes!

RSS 2.0