Jag glömde ju...

Här äter Du på en ostkrok för barn men i söndagsmorse var det lite äckligare. Du hade bajsat ner Dig själv och hela sängen och som om inte det räckte så hade Du en napp i munnen med bajs på....yark! Det blev tvättning, renbäddning, kokning av alla nappar och pappa duschade hela Dig och Din mun :) Fast Du var glad och nöjd...det var ju en ny dag på gång!
Den här veckan ska jag handla julklappar och på julbord. Det regnar och är riktigt grått men vi får bege oss ut en sväng ändå lite senare. Du älskar att gå själv utomhus och studerar alla träd, människor och djur. Igår var Du ute på promenad med både mamma och pappa och det tyckte Du var jättespännande.
Idag har vi busat i sängen och pratat om helgen vid frukostbordet, Du och jag. Tarzan har varit föremål för Din kärlek under förmiddagen och för tillfället är det hans svans som är intressant. När han kommer och stryker svansen mot Dig blir Du helt paralyserad och skrattar. Du försökte ge hjälmen till honom innan men det uppskattades inte. Han är lugnet själv och lunkar undan när Du blir för mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0