En dag med pappa...



Idag har jag varit i stan och storhandlat så Du och pappa har haft en mysig dag här hemma. Bilderna berättar vad ni har gjort....lekt :) Finns det något bättre än att leka med sina leksaker och dessutom ha en åskådare! Bilen med alla djuren är väldigt spännande. Sedan ser det ut som om Du hjälper pappa och städa under Din säng och sist men inte minst så har Du smakat på Dina plastisock.

Nu närmar sig den stora dagen med stormsteg. Vår stora ett-åring! Idag kissade Du på pottan för första gången. Du har ju gjort det stora innan... Jag bytte på Dig och fick för mig att Du skulle bajsa och satte ner Dig på pottan och då kissade Du. Jag klappade händerna och berömde och Du fattade ingenting och ville leka med pottan sen.

Kvällarna har blivit lite märkliga här hemma eftersom Du vägrar somna. Idag låg Du och var jätteledsen länge men till slut somnade Du.

Det är märkligt hur mycket Du förstår. Nu har Du flera gånger tagit en fjärrkontroll och riktat den mot TV:n och tryckt på knapparna. Kan Du verkligen förstå att det är så det funkar? Sedan förstår Du massor som vi säger till Dig, t ex plocka upp klossarna, lägg fjärrkontrollen på bordet, hämta dockan/boken/snusen eller vad det nu är, gå till badrummet så ska vi byta blöja, gå till ditt rum, gå till köket så ska vi ÄTA, ska vi ringa mormor (går till datorn). Sedan har Du börjat dansa och niga. När Du niger är Du för söt och jag skrattar varje gång. Vilken tjej Du är! Fast nu är Din mamma väldigt, väldigt trött....

Kommentarer
Postat av: Cia med Emma från AFF

Visst är det helt otroligt hur mycket de små redan förstår.... här vet Emma också vad äta betyder, att ringa(tar mobilen), dansa dansa (då dansar hon så fint), byta blöja, gå och tutta (Sova), söka tutten m.f

MEN att få denna tös att plocka upp efetr sig, hopplöst! Hon kastar allting hejvillt omkring sig och när mamma ber henne plocka upp, JA då småler hon bara och går iväg :)



Fjärrkontrollen har vi gömd, för den ÄLSKAR hon, byter kanaler jämnt :)



Kan tänka mig att mamma har fullt upp nu med att förbereda allting inför din stora dag, då ska du vara lite extrasnäll mot mamma, ok?



Kramis sötnosen!

Cia (som avgudar dig!)

2009-10-29 @ 07:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0