Mariekex

Kex går alltid hem. Inte det bästa att ge sitt barn kanske men jäkligt praktiskt att alltid ha några i bilen/handväskan/bilen/jackan. När Du börjar bli hungrig är det ett enkelt sätt att hålla Ditt humör uppe.
Igår hände inte så mycket här hemma. Vi åt kräftor på kvällen och Du var väldigt nyfiken på de stora röda, kalla sakerna som låg framme på diskbänken på eftermiddagen. Du hade käkat innan så när mamma och pappa skulle börja äta kräftor sprang Du runt och lekte och tittade på TV. Helt plötsligt fick Du syn på oss vid matbordet...lite, vad är det här jag missar? Du satte Dig genast vid bordet och fick först lite räkor. Det gick ner. Sedan skalade pappa en kräfta till Dig och vilken syn det var att se Dig smaka den! In i munnen, tugga, tugga, stilla, tittade på oss och sedan kom det ett GOOOOOTTTTTT! Följt av MEEEEA. Sedan lärde pappa Dig hur man även suger på kräfterna. Örk, säger mamma....
För tillfället är det mycket legobyggande här hemma. Klossarna är också roliga. Allt som har med rita och måla går hem och sedan funkar ALLTID lekplatsen.

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilka underbart fina kort!!!

2010-09-12 @ 20:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0