TVÅ ÅR!!!

Tack alla som var här och firade Din stora dag och tack för alla jättefina presenter. Tack Bibbi för de fina kläderna och tack Kent för pruttkudden :) Tack Mia och Lars för kortet och tack Pia för sms:t. Idag har det verkligen varit Din dag. Hela familjen sjöng för Dig kl 06 i morse och Du fick ballonger och presenter och lyxig frukost (bl a saft med sugrör...). Sedan har firandet fortsatt hela dagen. Du har fått en cd-spelare, kläder, häst, pussel, stekgryta som låter med korv och alla tillbehör, docka, böcker, spel, ficklampa, pennor, saxar, "ploppar" och platta, pengar, köksredskap och säkert något som jag har glömt nu.
Nu är ljusen utblåsta och Du är på väg mot Skåne för att bo hos mormor och morfar några dagar. Det är redan tomt här hemma. Usch, hur ska det här gå? Du brydde Dig inte ett dugg utan ville bara komma iväg och satt tryggt i morbror Dannes famn. Det var mest mamma som hade separationsångest...
Du har så roliga uttryck ibland. Idag hissade Danne upp Dig i luften och busade och då sa Du helt plötsligt "Agnes lycklig".

Kommentarer
Postat av: Sussie

Stor kram till dig på din födelsedag!!

2010-10-30 @ 23:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0