Sista Skåneresan

utan lillebror! Oj, vad uppmärksamhet Du fick under några dagar. Så många besök och alla gör som Du säger....hmmm... Du är så tacksam för alla som visar minsta lilla intresse och tar dem i handen och promenerar iväg. Vilken härlig tur trots allt regn. Vi hann träffa Bibbi (oj, vad Du leker med gräsklipparen som Du fick!), morfar från Ystad, morbror Danne och Maria, Mia och Lars, Jenny och Ola och sedan har Du sysselsatt mormor och morfar i stugan hela tiden...
Du älskar att vara ute och vill aldrig gå in!
Du tjatar minst 10 gånger om dagen att Du vill gunga och hälften av gångerna så hämtar Du skorna för att visa att Du vill UT!!!
Vilken lyx att få gunga på gunghästen ute på gräsmattan!
Det är mycket projekt nu. Ett av dem är att samla, flytta och hämta stenar. Saker ska vara i en viss ordning också....t ex så skulle alla napparna ligga med suggrejen uppåt i fönsterkarmen...viktiga saker.
Morbror Danne leker gärna doktor eller tittar på film med Dig.
Du är för rolig och tänker så logiskt ibland. En dag hittade Du en krämtub på morfars nattduksbord och skakade den. Den var nästan tom och Du sa bara TOM och sedan knallade Du iväg med den. Jag kände att det var läge för att kolla var Du gjorde av den och såg till slut att Du hade kastat den i soppåsen. Helt logiskt ju! Den var ju tom och skulle kastas. Gulliga lilla unge.... Du och Bibbi var ute och hoppade i vattenpölarna en dag när det kom en störtskur. Du hade regnkläder men det hade inte Bibbi! Jag har mest sovit och tagit det lugnt och försökt vila. Nu börjar jag få härligt svullna ben också...skitsnyggt... Pappa har förresten klippt Dig. Det blev.....kort lugg! Söt!

Kommentarer
Postat av: mormor Karin

Usch, vad mormor saknar dig redan. Du har ju bara sovit hemma en natt sedan du åkte. Här blev ju så tyst. Du är så gullig när du håller på med alla dina projekt. Arga blicken får man då och då men det är mest för att skoja med oss och skratta kan man ju inte låta bli, så klart.

2010-05-15 @ 14:33:40
Postat av: Cia med Emma från AFF

Soliga hälsningar från Finland gullegumman!

Här njuter vi av riktigt kanonväder nu, Emma vill bara vara ute och blir riktigt sur på mig när vi ska in :)



Nu är det inte länge kvar tills du blir storasyster, så spännande. Var extrasnäll med din mamma nu, se till att hon vilar och tar det lugnt. Du får jaga på pappa lite, så han passar upp henne extra mycket ;)



KRAMIS till hela familjen!

Cia

2010-05-16 @ 07:19:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0