En stund på toan...

Det var en gång en liten Agnes som själv drog fram lilla sitsen till toan och tydligt visade att hon ville sitta på den stora toan. Därefter tog hon av sig strumporna och slängde in dem i smutsen på eget bevåg (vilken tur att vi andra inte slänger in strumporna varje gång vi går på toa...) och sedan hjälpte hennes mamma henne av med byxorna och blöjan. Hon ryckte genast tag i en tidning och var så mallig när hon fick sitta på stora toan. Hon visade även var mamma skulle sitta (på golvet) medan hon, prinsessan, satt och försökte uträtta sina behov.
När tidningen började bli tråkig kom hon på att hon ju faktiskt hade varit hos doktorn och fått spruta så då fick hon visa sitt plåster för mamma.
Efter ett tag började Du nog undra hur länge Du skulle behöva sitta där...vad var syftet liksom? Pappa satte på kranen och mamma sa kssssss och Du ville mest hoppa ner.
Tills Du kom på att toapapper är ju kul! Det brukar mamma och pappa använda när de sitter här... Mamma sa till henne att pappret använder man när man är färdig men Du hade ingen aning om vad färdig var så Du tog en bit papper och slängde ner i toastolen, sedan var Du färdig...

Kommentarer
Postat av: Faster Ulrika

Lilla skruttalutta!



Är du sötast eller är du sötast?

Längatar efter dig!



Pussisar Moppan

2010-05-11 @ 12:38:28
Postat av: Sara & Viktor

Vilka underbart roliga bilder, hon är ju för söt!

2010-05-12 @ 08:59:47
Postat av: Cia med Emma från AFF

Du är så go du!



KRAMIS

Cia

2010-05-14 @ 21:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0