Rolig storasyster

Du är så duktig och hjälpsam och rolig... Dina kommentarer nu är helt oslagbara. Vi har försökt vara pedagogiska och förklara att lillebror skulle komma, att han skulle äta från mammas boppar osv. Så var det då dags...första amningen hemma med Dig närvarande. Du tittade med stora ögon när han åt och pekade på mina bröst och sa båppe. En stund senare var det dags för blöjbyte och Du står på en stol bredvid och är med hela tiden (vår lilla duktiga hjälpreda). Först kollar Du på lillebrors märkliga navel och sedan är det dags för blöjbytet och då ser Du den....den stora pungen....och utbrister förvånat och frågande "BÅPPE?!?". Helt logiskt egentligen för det ser nästan ut som en båppe men pappa förklarade pedagogiskt att vissa har snopp osv.....

Kommentarer
Postat av: mormor Karin

Vad söta ni är tillsammans i din säng Agnes. Emil vilar tryggt på din arm. Jag längtar efter er! Mormor

2010-06-10 @ 19:33:21
Postat av: Bibbi

Hej Agnes lilla gullstumpan! Vad du är snäll till din lillebror. Jag längtar att få träffa dig snart igen, du är ju bara för rolig och en jätte fin storasyster! Kramisar!

2010-06-10 @ 19:43:00
Postat av: Cia med Emma från AFF

Så underbar bild, ni är så fina båda två! Du är så otroligt duktig lilla Agnes, som redan nu är så omtänksam och tar hand om din lillebror!!!



Kramisar i massor till er båda! Du kan väl ge en puss åt lillebror från oss här i Finland...

Cia

2010-06-10 @ 21:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0