Nu drar vi till Skåne...

Nu ska nya vatten upptäckas.... I morgon åker Du, mamma och Emil till Skåne. Fy vad mycket packning det blir med alla kläder, blöjor, flaskor, välling, babyvakter, leksaker, badsaker, extrasäng, filtar och tusen andra saker...phu! Pappa stannar hemma och pysslar om de stora barnen och vi blir ompysslade av mormor :)
Nu funderas det mycket och Du försöker förklara saker. Idag kom det en ny mening... "snälla mamma...hämta posten". Vem kan motstå det liksom? Klart jag gick och hämtade posten!
I morse hjälpte Du mig att damma lite i bilen fast det slutade med att Du hoppade in och satte Dig i ett vanligt säte (inte bilstolen) och läste en bok i stället. Sedan har vi sparkat boll, dansat disco i TV-rummet, badat i badkaret med mera. Du har ju lärt Dig nu att det är ganska kul att springa runt huset. Om vi säger "klara, färdiga...gå" så går Du ner i startposition på gräsmattan och tar sedan fart. Det tar sin lilla tid men Du är ju ursöt! Ibland tar det väldigt lång tid för då har Du stannat till lite på framsidan för matpåfyllning...de goda smultronen är ju där och de faller SmultronAgnes i smaken. Även gröna röda vinbär gillas och Du plockar gröna bär hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0