I djungeln?

Nähä....bara i vår trädgård med hatt som Du fått av Natta. Det är dessutom hon som har fotat Dig!
Full med bus!

Du, kusin Tyra och Natta (som inte syns) hade tjejsnack eller nå't på gräsmattan. Du tycker det är såååå kul att hänga med de stora barnen och de var snälla som lät Dig vara med dem!
Idag har Du varit och badat på Gökaskratt. Enligt pappa så var Du i vattnet hela tiden förutom när det var lite bus på lekplatsen. Du var röd på Dina armar idag så det blev bad med långärmad tröja.
Som Du pratar och sjunger...HELA TIDEN! Det senaste är ramsan "tack för maten den var god, mitt på bordet stod en ko....kon säger MUUUU". Din variant är "tack för maten goood, koooo...muuuu". För några dagar sedan hade Du bråttom och då blev det bara Muuuu :) Det känns skönt att Du kan göra Dig förstådd nu när Du snart ska börja dagis. Det är inte alltid vi förstår allt Du säger men Du försöker ständigt förklara saker. I middags ville Du inte sova och då sa Du hundra gånger BADA, SOVA NEJ! Glasklart...
Precis som Din mamma och mormor så gillar Du senap. I dag dippade Du korv i ketchup och senap trots att senapen var "staaaark" som Du säger så ville Du ha "mea". Sedan dippade Du även Din macka i ketchupen och senapen.... Jag älskar också macka med senap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0