Hos "tanterna"

När vi var i Skåne var vi och hälsade på min mormor, Eugenia, på demensboendet. Du var lite rädd för "tanterna" som Du kallade dem (och det är ju nästan bara tanter där så Du hade helt rätt). Du har stenkoll nu på vilka som är mammor, pappor och barn och sorterar alla Du ser genom att peka och säga "mamma" när vi passerar en kvinna. I Saltkråkan är Malin mamma och farbror Melker pappa och alla barnen är ju barnen så klart.
Så fin i nya kläderna från mormor!
I Bibbis famn är Du trygg. Du gillar Bibbi skarpt. Vi var hemma hos Bibbi och fikade. Du och Bibbi var och gungade och när ni gick på gräsmattan utanför så var där fullt med "ankabajs" som Du lärde Dig. Det var äckligt så Bibbi fick bära Dig. Varje gång jag frågar Dig vem Du har fått den tröjan/kjolen/leksaken från så svarar Du "mormor" och om jag då säger "nej, inte mormor" så säger Du "Bibbi?" och ja...ofta har Du fått saker från Bibbi. Hos Bibbi var hennes son Nicke så nu har Du koll på det oxå.... Bibbis pojke heter "Niiiicke".
Även i mormors famn är Du trygg trots alla "tanterna".
Det har varit många besök och många fina paket i Skåne. Du fick såpbubblor av familjen Törnberg vilket vi hade väldigt roligt med i stugan. De senaste veckorna har Du varit lite rädd för allt nytt. Nya människor är otäckt, flugor är otäcka och när de surrar runt Dig så får Du panik och blir ledsen, såpbubblorna var lite otäcka i början, när solen sken på Bibbis balkong så var det otäckt för Du var övertygad om att plankorna blev varma. Du är lite orolig på nätterna nu också och det händer nog mycket i Din lilla hjärna nu med tanke på hur Du utvecklas. Du har så många funderingar och allt handlar inte bara om "baaaadaaaaa" även om man kan tro det ibland :)
Stoltare storasyster får man leta efter. Vilka fina ungar vi har!

Kommentarer
Postat av: mormor Karin

Här har blivit så öde och tomt nu när du,lillebror och mamma har åkt hem igen. Jag saknar alla dina mommor rop och alla dina härliga projekt när du leker. Snart ska vi ses igen som tur är. Bibbi och jag pratade om lilla "Agniis" idag men det är ju inte så konstigt för du kan ju verkligen underhålla alla.Kram från mommor

2010-07-13 @ 20:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0