Hos "gisarna"

Hos mormor och morfar finns ett litet minizoo på sommaren. Dit går vi gärna och tittar på "gisarna". Du tycker det är spännande!
Vid ett tillfälle var Du lite tuff och skulle mata kaninerna.
Sen blev det lite otäckt och då drar Du gärna upp axlarna...så söt så...
Det finns alltid lite tid till eftertanke....det var ju faktiskt inte så farligt att mata kaninerna. Det här året var Du inte våldsamt rädd för fåren. De var antagligen helt slöa av värmen för de var inte så ivriga som de brukar vara. Tuppen och hönorna är ganska tråkiga tycker Du....det är grisarna som lockar.
Vi hade upptäckarpromenader i skogen, Du och jag. Det var spännande och väldigt jobbigt för en liten tjej som Du att gå i dessa backar. Vi undersökte kottar och pinnar och lekte härmlekar. Längst in i skogen finns lite klättersaker som vi testade. Du är för liten än så länge så vi fick hitta på egna lekar på dem.
Igår var farmor och farfar här. Det gillade Du. Fler människor som kan hänga med på Dina äventyr. Farfar hjälpte Dig att plocka smultron och farmor följde med Dig på bryggan. Sen har Du ju en storasyster som gärna badar i poolen med Dig. Bortskämda ljuvliga unge. Du var uppe till tio igår. Det går ju inte att lägga sig när vi har besök här. Nu håller mamma på att bli sjuk igen. Tröttsamt faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Cia med Emma från AFF

Härligt att se och höra hur du njuter av sommaren! :)



Ge din mamma en stor krya på dig-kramis från oss!!!

Och så en kram till lillebror......

OCH en stoooor bamsekram till dig!



Cia och Emma



2010-07-15 @ 21:11:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0