BAAAAADA!

Glada, nästan friska, underbara unge!

Helt fantastiskt att Du INTE stod på huvudet i poolen efter den här balansövningen....
Poolen är fylld. Du är överlycklig och det har varit varma dagar. Helt underbart. Poolens vatten använder Du även till trädgårdskötseln. Smart!
Du börjar bli bättre och äter lite bättre nu. Fast en natt vaknade Du och sa "hungrig, matt (mat)" och fick en full flaska välling. Efter den ville Du ha mer! Du fick en flaska till och sedan somnade Du. I morse sa Du samma sak när jag kom in till Dig men då fick Du frukost. Det är lite jobbigt att somna på kvällarna eftersom det är ljust och varmt men Du försöker i alla fall. Middagssömnen går sådär. Den senaste tiden har Du somnat sent på kvällen, vaknat på natten, sovit länge på morgonen (som längst till halv åtta!) och Du vill inte sova middag. När Du ska sova säger Du "vagn" och då låter pappa Dig åka vagnen och sedan bär han in Dig i sängen. Det ordnar sig...
Just det, Du sjunger med hyfsat bra i Trollmors vaggvisa nu. Allra bäst låter det när Du får sjunga med pappa. Mamma ska sjunga ekorren satt i granen typ...för det har Du bestämt.
Igår kom en riktigt lång mening. Du sa "Agnes åka bil brum bada". Okej, det är uppfattat. Du ville bada i sjön, INTE i poolen på gräsmattan. Du vet vad Du vill...hela tiden....

Kommentarer
Postat av: Cia med Emma från AFF

Du är helt otroligt duktig på att prata!!

Emma pratar lite, eller hon pratar JÄMNT, men det är så mycket som vi vuxna inte förstår ;)

Kommer faktiskt mera finska ord (hennes pappa pratar finska) och så har det varit med alla mina barn...hmmm.... kanske de finska orden är lättare!?!



OCH så fin pool du har! Vi har ingen, tyvärr. Vi har ingen sådan fin gräsmatta som ni har. Gården är inte helt klar ännu och att ha poolen på en sandplan är inte så lyckat. MEN Emma badar lite i ett litet badkar på terassen - det är kul det med :) OCH att ha vattenkrig med sina bröder är så roligt! Du får nog vänta lite ännu innan lillebror kan busa med dig i vattnet.



KRAMIS sötnosen!

Cia

2010-07-02 @ 21:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0