Krupp och kalas

I tisdagskväll/natt fick Du krupp och halv tolv hjälptes mamma och pappa åt med att ta på Dig ytterkläderna så att pappa kunde dra ut Dig i friska luften. Det blev bara värre så pappa åkte in med Dig till barnakuten. Där hade Du lekt med alla leksakerna i en timme och varit på gott humör tills Du skulle andas i masken med adrenalin. Det gillade Du verkligen inte. Som tur var så somnade Du till slut i pappas famn och då kunde Du andas in adrenalin medan Du sov. Du är ju lugnet själv och gick runt här hemma och pysslade medan mamma och pappa tyckte Din andning lät förskräcklig. Nu vet vi vad vi har framför oss....usch!
I helgen var vi nere i Skåne och firade gammelmormor Eugenia som fyllt 90 år! Mamma var inte helt pigg och började bli krasslig men det var som vanligt väldigt roligt att träffa släkten. Du påbörjade där en ny period...MAMMIG... Innan har det varit mycket pappa som gällt men nu var det mamma, mamma, mamma. Sedan har det fortsatt och igår var det riktigt extremt. Jag är sjuk och hemma från jobbet och orkar inte riktigt med Dig hela tiden och jag vet inte om Du känner det på Dig för Du är märkligt mammig för tillfället. Det är både jobbigt och mysigt. Himla mysigt när Du kommer för att kramas och vill sitta nära hela tiden. Äntligen får jag krama och pussa Dig hur mycket jag vill. Jobbigt är det när jag måste vara med Dig hela tiden. Du är för söt och hämtar oss (tar i handen och drar) in på Ditt rum och visar vad Du vill att vi ska ta fram.
Gott med smörgåstårta...
På kalaset var Du så stilig i Din nya klänning. Du tyckte nog att Du var extra fin när Du fick låna mormors halsband :)
Du och nästkusin Edith fann varandra. Eller rättare sagt Du fann henne och Du var så gullig mot henne. Hämtade en sked och matade henne med en tom sked. Edith gapade stort och såg lite förvånad ut när där inte var något på men hon är nog van vid konstiga lekar eftersom hon har två storasyskon.
Du lekte även med nästkusinerna Hannes och Ellen. Det är helt ok att de leker med Dina leksaker bara Du får vara med :) Innan lekte alla stora barnen i korridoren med gammelmormors rullator och Du hann ju inte med dem men sprang efter hela tiden. Gullunge! Gammelmormor tyckte det var roligt att sitta och titta på alla barnen som lekte.
Mormor och tant EvaLena har lärt Dig säga gurka vilket Du övar på hela tiden här hemma nu. Gur-kaaa och biiiiil är de ord som används mest här hemma för tillfället (förutom mamma och pappa). Igår överraskade Du oss även med att säga tack! Vi tjatade om tack för ett tag sedan men då vägrade Du och helt plötsligt sa Du tack igår vid frukosten. Nu säger Du det väldigt ofta när Du får något. Fy vad det går undan här!

Kommentarer
Postat av: Cia med Emma från AFF

Gullegumman, så du skrämmer dina stackars föräldrar och MIG! Hoppas att du mår bättre nu.

Skickar dig en stor varm kram!

Ta väl hand om dig nu gumman.... du är i våra tankar!



Cia



(min yngsta son hade svår hosta som liten, eller egentligen har han det ännu och man blev livrädd varje gång han blev lite förkyld. Många sjukhusresor - men oftast lät det värre än det var.)



2010-02-02 @ 11:20:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0