Kalas hos kusinen

Så här fin var Du när Du skulle på ettårs kalas till Jonathan. Du var så fin nästan hela eftermiddagen faktiskt.
Du älskar barn, särskilt stora barn. När kusinerna gjorde gigantiska såpbubblor så var Du väldigt nöjd med att bara få sitta och titta på.
Lilla söta Jonathan. Du var lite rädd för honom och knuffade undan honom när han ville krama och pussa Dig...hmmm...hur ska det gå i morgon när Du ska börja på dagis? Du är ju mest van vid stora barn.
Fast det gick bra att leka med Jonathans nya leksaker! Även farmor var rolig igår. Hon hade nog bajsradarn inställd för hon upptäckte först att lillebror hade bajsat och några minuter sedan upptäckte hon att Du hade bajsat. Du tyckte nog att det var spännande att farmor skötte blöjbytet för efter 5 minuter gick Du till farmor igen och sa "bajs"....Du ville att hon skulle byta blöja igen...men det var ju bara lite kiss. Vad gör väl inte Du för lite uppmärksamhet lilla humplatulla?
Det var supergod mat och väldigt trevligt. Ni barn hade jätteroligt och sprang och härjade på gräsmattan. På kvällen gick vi ner till sjön och badade till Din stora glädje. Sedan så blir Du ju väldigt glad när Du får syn på faster också. Hon busar med Dig och är med på Dina lekar. Även kusinerna är gulliga mot Dig. I morgon börjar allvaret. Då ska Du leka med jämnåriga som inte visar lika mycket hänsyn....oj, oj, oj....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0