Pappasjuk



Nu är Du allt lite pappasjuk (mamma med) och i morgon bär det av till Småland igen. Storebror hade feber och hosta så vi valde att stanna kvar en natt till. Du börjar precis bli frisk från Din förkylning så det är skönt om Du håller Dig frisk några dagar nu.


Ditt senaste påhitt är att mysa. Det började för några veckor sedan med att Du kröp runt på golvet och sedan kunde Du helt plötsligt stanna upp några sekunder och lägga kinden mot mattan innan Du kröp vidare. Nu myser Du mot allt. Gosedjur, golv, oss, mattor, stolar....Dina micropauser är helt underbara....dessutom säger Du "aaaaaaah" när Du myser och ser så nöjd ut. Du börjar även tycka det är lite mysigt att sitta i knät och mysa till mammas stora glädje.


Igår hade vi en heldag på gräsmattan. Du blir allt modigare och kryper låååångt bort. Ibland stannar Du upp och kollar så att vi sitter kvar men det gäller att hänga med för helt plötsligt försvinner Du runt husknuten eller så smakar Du på stenarna... Fast Du är så himla duktig och låter bli det mesta när jag säger till. Du rör aldrig kattmaten och drar inte ner saker från bokhyllor eller borden och TV:n får vara ifred....än så länge....


Det blev en hel del bus på gräsmattan igår och för tillfället är det jäääättekul när man stoppar ner en boll under tröjan. Lättroad!

Sedan kom det ju en tant på cykel som stannade och pratade med mormor och det måste Du ju ha koll på....Du är så nyfiken så....tänk om Du skulle missa något liksom!


Det går absolut inte att vara i närheten av Dig när Du badar. Det är mycket plask, plask och Du är inte rädd för vatten. Du är ju bara helt underbar. Idag ska mormor åka till Ystad så vi får sysselsätta oss själva här i stugan. Jag undrar vad vi kommer hitta på....fast jag har ju en hel del packning som ska lastas in i bilen för morgondagens hemfärd. Som vanligt är packningen dubbelt så stor när vi kör hem som när vi kommer hit. Märkligt det där.....

Kommentarer
Postat av: Cia med Emma från AFF

Vad underbart, Emma har precis liknande mysstunder!!! Och samma aaaaaaaah ljud :)

Härligast är när hon kommer och myser på mamma ;)



KRAMIS!

2009-09-10 @ 13:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0