Pappas tjej



Du är pappas flicka Du. I lördags när pappa fixade med fönsterna utvändigt så stod Du här inne och bankade på altandörren och sa "pappa, pappa". Så nu är det inte bara Tarzan (Tsss) och dä (där) och titta utan nu kan Du även säga PAPPA. Stora tjejen!


Du har i alla fall mammas intresse för bollar!!!

I söndags var vi först i Växjö och handlade en massa inför bytet av alla fönster (som blir av i helgen om de j-kla leverantörerna kan leverera i tid....grrrrr). Sedan körde vi till IKEA och handlade en massa och sedan blev det hem till lilla Jonathan. Vilken söt liten kusin Du har fått. Han är så liten och ser så klok ut. Du tyckte att han var jätteintressant men blev helt förtvivlad när jag höll honom! Vad är det här? Det gick ju jättebra på BB och nu storgrät Du och klämde fram en hel del krokodiltårar.

På IKEA blev det banan. Du hade fullt upp och titta på alla miljarder människor som var där och trängdes....

Du är förresten världens enklaste....om vi följer Dina rutiner. Det bästa är att vänta köra hem tills Du är kvällstrött så innan hemfärden fick Du kvällsgröt och pyjamas. Sedan sov Du hela bilresan hem och vaknade till när vi kom hem. Det vara bara att gå in med Dig, gosa lite, byta blöja, göra välling och sedan sov Du lugnt vidare. Just det...vi letade lite efter Tarzan oxå som hade lyckats smita ut genom ett fönster. Han kom hem igen!


Du är inte helt enkel att sysselsätta om dagarna. Dina leksaker börjar bli tråkiga och alla köksredskapen, armband, halsband, burkar, skor mm har undersökts. Vi har letat efter leksaker på Blocket till Dig men folk är ju helt galna där. Visste ni att det finns folk som åker hem till någon och tittar på två pussel för 20 kr styck! När någon har satt in en annons med en massa leksaker så var väl mer vår tanke att typ köpa allt för 500 kr och sedan ta fram lite efterhand. Nähä...då finns det folk som åker dit och köper en sak typ. Hur orkar folk? Det blev lite småsaker på IKEA och sedan har jag börjat gömma undan vissa leksaker som jag ska ta fram om ett tag.

Något som Du aldrig verkar tröttna på är böcker.....inga kommentarer....

Tarzan "polisen" studerar eländet....


Kommentarer
Postat av: mormor Karin

Lilla sötnös, vad har du i dina tankar när du sitter där i gröngraset? Kan det va att du snart ska till mormor???? Jag sitter ju ofta och tänker på dig lilla stumpan,tiden bara försvinner och jag hoppas att vi alla i framtiden minns hur rolig denna tiden var. Kram från mormor som älskar dig

2009-09-01 @ 09:36:41
Postat av: Cia med Emma från AFF

Oj, oj, oj lilla sötnosen, så duktig du är på att städa bokhyllan ;)



KRAMIS!

2009-09-02 @ 07:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0