Lilla snorunge


Du lilla gulliga förkylda Humpla. Din näsa bara rinner hela tiden och Du är så ledsen. Idag körde Stor och Liten igång och vi var där så Du fick träffa andra barn och leka lite. Du hade ingen feber och behövde sysselsättas lite. Att studera Dig när Du kommer in i ett rum som är överfullt med leksaker var en syn. Du trodde nog inte riktigt att det var sant och ville känna på allt samtidigt. Sedan upptäckte Du rutschkanan och åkte både på mage och rygg.



Trots att Du är så snorig så är det ingen fel på Din aptit. Du dricker och äter och sover precis som vanligt. Till lunch blev det pasta med svampsås (champinjoner och kantareller). Jag klippte över lite skinka oxå och maten blev tydligen mmmm.

Vi har en grej som man kan suga ut snoret med och Du tycker det är skitrolig. När jag tar fram den så ler Du och ligger helt stilla. Det kittlar nog i näsan när snoret sugs ut för Du verkar bli helt full i skratt.

Regnet vräker ner och det är så tråkigt när vi inte kan vara ute. Det får bli en eftermiddag med mys i stället. Sedan kör vi och hämtar pappa vid bussen. Så får det nog bli....



I morgon kör vi ner till Skåne och hämtar fönster. Du och jag stannar kvar i stugan och har tjejkväll på lördag med mormor, mostrarna och JJenny. Åh, vad kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0