Klappa lilla magen, lilla magen....


Nu kan Du klappa lilla magen och Du vet även var näsan är....oj, vad det går undan!

Idag är farfar här och hjälper pappa med fönsterna. Vilket evighetsprojekt det är!!! Du är på ett strålande humör och härjar rundor och har koll på vad de gör hela tiden! I morse sov Du till halv åtta men vad hjälper det när Din knäppa mamma låg vaken sedan fem och undrade när Du skulle vakna....suck!


Idag har jag sorterat babykläder och lagt i fina påsar....kan inte fatta att Du varit så liten! Du hade 30 st bodys i storlek 62....lite sjukt faktiskt! Alla är lika fina och jag satt mest och var nostalgisk...


Du älskar Pricken och Din "snuse". Eftersom Pricken inte går att dra ut från spjälsängen så tar Du ut snusen och gosar med när Du blir sugen. Helt underbart att se!

I fredags hade vi en ny upplevelse. Du badade i badkaret här hemma och allt var som vanligt. Sedan kissade Du i badvattnet och det brukar Du göra (Du gör det väldigt tydligt eftersom Du alltid reser Dig upp och kissar...). Sedan bestämde Du Dig även för att bajsa i badkaret....och det var en ny upplevelse. Det var inte helt enkelt att försöka få badvattnet att rinna ut, hålla Dig med en hand och försöka få Dig att stå upp (och inte jaga bajskorvar i vattnet), duscha av Dig, lyfta ur Dig och plocka upp bajskorvarna som stoppade vattnet från att rinna ut...phu.... tillslut blev Du ren och fin och luktade inte bajs alls faktiskt :)


Nu ska vi äta paj och dricka kaffe....mmmm....

Kommentarer
Postat av: Cia med Emma från AFF

Man borde verkligen vara en lite fluga i taket under era badstund....hihi!



Underbara, goa lilla Agnes!

Kram på dig gumman!

2009-09-14 @ 11:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0