Du och Dina favoriter...

Storasyster älskar att busa med Dig och hon får göra roliga frisyrer av Ditt flygiga hår. Allt syrran gör är kul och Du förstår inte varför hon går in på toa och stänger dörren efter sig och när hon går ner i källaren så står Du och skakar trappgrinden... Jag tror att hon kommer vara en av Dina största idoler även om tio år. Då flyttar hon kanske hemifrån och Du kommer antagligen vilja åka och sova över hos henne och tycka att det är jättespännande!
Syrran får fixa Dig utan att det blir protester.

Pricken....och Din snuse är två viktiga favoriter i sängen...

Sist men absolut inte minst, Tarzan. Vad vore väl livet utan Tarzan. Denna gosiga, tåliga, snälla katt som låter sig bli "penslad" av en illpigg Agnes och som inte reagerar när Du kryper gallskrikandes mot honom i 190 km/h. Han är lugnet själv och stressar inte ihjäl sig. Du får både klappa och pussa honom men han gillar inte när Du försöker resa Dig upp och använda honom som stöd....

Även storebror är rolig när han busar med Dig och i morse skrek Du av glädje när han härjade med Dig...mamma glömde tyvärr att ta fram kameran..... De är så fina Dina syskon och de är så gulliga mot Dig. Du dyrkar dem!

Kommentarer
Postat av: Cia med Emma från AFF

Visst är det underbart med så många favoriter som alla älskar DIG gullsnuttan! Att ha syskon är verkligen en skatt!!! OCH katter är inte så dumma de heller... eller hur ;)



Kramar i massor till er alla av

Cia och Emma + katten Nemo skickar MÅNAGA styrkekramar till Tarzan ;)

2009-09-24 @ 20:51:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0