Det här med bowling....


I helgen firade vi som sagt morfars 60-års dag och det blev bl a bowling. Du tyckte det var så kul så länge Du fick krypa fritt och känna på alla kloten och krypa framför banorna och så men när Du var på väg mot alla skor så fick jag nog och lyfte bort Dig. Du är otroligt intresserad av skor och sitter väldigt ofta i hallen och tuggar på våra skor men när Du fick syn på alla okända människors skor kände jag att det får faktiskt finnas gränser.... Du fick helt enkelt sitta i vagnen...och det var Du inte nöjd med!


Som tur var så har Du världens bästa storasyster och hon leker gärna med Dig även om hon blev lite irriterad när Du förstörde hennes tågbana =)

Du blev desto nöjdare när det blev matdags. Först smaskade Du i Dig en burk barnmat och sedan fick Du våra melonskivor till Din stora glädje. Du tuggade i Dig en massa melon och var kletig hela Du när vi skulle åka hem.
Så duktig på att äta själv....
Du, jag och födelsedagsgrisen. Du håller hårt i burken med russin.....

Vilken trevlig kväll det var och det var kul att träffa släkten. Du var i full gång och var vaken mycket längre än vad Du brukar. Under hemresan sov Du så det blev en konstig kväll igår eftersom Du vägrade somna. Så det blev en sen kväll även igår (med sen menar jag att Du var vaken till kl 20) och sedan sov Du till halv sju i morse...tjoooho! Sovmorgon!!!

För en timme sedan traskade Du hela sex steg själv. Du är för rolig eftersom om vi står och lockar med något eller kallar på Dig så går Du ner på alla fyra och kryper mot oss men helt plötsligt så får Du för Dig att testa gå lite och då gör Du det utan att Du egentligen är på väg mot något. Du bara reser Dig, går några steg och sedan trillar Du och kryper vidare....hur lätt är det att få med det på film liksom....




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0