Oj, vilket kalas!!!


Oj, vad Du har firats! I lördags var vi 24 personer här hemma och firade vår ett-åring. Du njöt av att vara i centrum och det fanns hela tiden någon som kunde pyssla med Dig.

Du fick dockvagn med docka, påslakan, lektunnel, kanin med hjärtan till, vantar, skyddsängel, 4 böcker, fingerfärg och block, massa duplo, pengar, nalle med filt till, krokodilgosedjur, mössa, pippitröja, luvtröja, kulram, teletubbie, telefon, tamburin, pussel, leksaksklocka, tågleksak, 2 koftor, 2 par byxor, 3 par strumpbyxor, tights, 3 klänningar, 5 par strumpor, nattlinne, pyjamas, tröja, stickad kofta med coola benvärmare till, xylofon och en massa fina kort. Faster hade gjort ett eget kort och skrivit så fint så mamma blev helt rörd.


Din lillkusin Jonathan är så söt men Du vill inte vara nära honom. Rörde han vid Dig flyttade Du Dig snabbt och visade....TA BORT HONOM...vad ni kommer ha kul tillsammans om några år!

Mormor och morfar hade köpt jättefina och goda tårtor!

Vi sjöng för Dig och då klappade Du händerna! Du gillar att vara i centrum.....

Äntligen fick vi ha flaggan på bordet! Du gillade tårtan och börjar bli duktig på att äta själv men vi får gärna hjälpa Dig med att lägga maten på skeden.

Av faster med familj fick Du även en luciakrona. Hur söt får man bli liksom....

Tunneln är väldigt rolig men för tillfället är den superskön att kasta sig på. Även Tarzan gillar tunneln...

Igår byggde Du och pappa med Ditt Duplo (mest pappa) och Du kommer ha nytta av det i många år framöver. Min rygg pajade dagen innan stora kalaset så stackars pappa har fått bära det mesta och göra allt här hemma. Jag kunde inte ens lyfta in tallrikar i köksskåpet. Mormor bytte blöjor på Dig hela dagen vilket Du tyckte var helt ok. Säger vi till Dig att vi ska byta blöja så går Du till skötbordet. Du är så klok och Du hjälper gärna till med att städa här hemma....

Ett år....vad fort det gick...vår lilla, lilla Agnes har blivit stora tjejen och leker mest själv med sina grejor numera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0