Läkarkontroll

Trött liten Agnes bärandes på sin kofta.

Idag var vi på en försenad ett-års kontroll. Läkaren kände och tryckte på Dig och Du satt så fint i mitt knä. Han tyckte att Du var så snäll så....och när vi var på väg ut från rummet så vinkade Du till honom utan att jag sa något. Du är märklig Du. Det blev inga sprutor eftersom vi har bestämt att Du ska få vaccinet mot svininfluensan i alla fall och tydligen är det inte bra att ta alla sprutor samtidigt. Först måste Du dock bli frisk. Du hade gått ner nästan ett halvt kilo på tre veckor och vägde nu "bara" 11 700 gram! Du är fortfarande 80,5 cm lång. Nu äter Du som vanligt men fy vad Du är dålig i magen. I morse när pappa tog upp Dig så hade Du bajsat ner hela Dig själv och Din säng. Snälla pappa slängde in Dig i duschen och sänggrejorna i tvättmaskinen så när jag vaknade en timme senare så var allt redan fixat! Lyxigt värre!

Idag blir det kokt torsk och ris till middag och i förmiddags fick Du en burk blåbärspuré. Tycker så synd om Dig när Du inte mår bra. Fast Du är lika glad och busig som vanligt.

Söta Du i Tyras klänning.

Det här med spegeln är fortfarande intressant. Du drar fram mössor, jackor, skor och vantar som Du vill att jag ska sätta på Dig och sedan rusar Du till spegeln och skrattar innan Du sliter av grejorna. Var kom det här ifrån?

Kommentarer
Postat av: mormor Karin

Mormors lilla trollunge, så söt du är när du står framför spegeln. Kan undra vad som rör sig i ditt huvud när du prövar en massa kläder och sedan tittar i spegeln. Kanske "säg vem som gulligast i världen är"? Spegeln svarar: Agnes så klart!!!!

2009-11-23 @ 17:40:21
Postat av: Cia med Emma från AFF

Krya på dig kramar i massor sötnosen, hoppas att du mår bra snart. Jobbigt att vara sjuk, men härligt att du är så glad och go ändå. En riktig kämpartjej är du!



Puss!

Cia och Emma

2009-11-24 @ 10:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0