Och då kom regnet...

Du börjar bli lite för stor men det är ju så mysigt att ligga i hängmattan...


Efter en helt underbar helg så kom till slut regnet... Ganska skönt faktiskt. Nu får vi ju en anledning att stanna inne idag och inte göra något speciellt :)


I lördags var vi hos farmor och farfar och sedan samlades hela klanen hos farbror och faster. Det grillades och busades. Vi lekte djurleken vid köksbordet och jag tror att vi vuxna hade minst lika roligt som barnen. Du sov medan mamma härmade en orm och pappa nästan BLEV en gorilla...hihi...


Du blev väl ompysslad av kusinerna i lördags.

Då var helgen slut och det var måndag igen. Fy vad fort det gick! Vi hann dock skrubba och måla altanen, klippa gräset, städa hela huset, ha en heldag i Kalmar och en heldag i Älmhult/Diö, mysa lite på gräsmattan, måla ett bord, fixa till altanen så den blev fin, tvätta en bil och njuta av det fina vädret. Det är mest pappa som har fixat faktiskt...jag har mest pysslat med Dig och lagat mat känns det som. Pappa satte upp Din gunga så det har blivit en hel del gungande i helgen. Vilken härlig långhelg!



För tillfället är Du inne i en gåperiod. Det är fortfarande ok att sitta och ligga men helst så ska Du ha underhållning hela tiden..,.phu... Bäst är dock att gå och stå...stå i soffan, stå och känna på handtagen till byrån eller bara hålla mamma i händerna och gå, gå, gå. Igår hade Du ett nytt ljud för Dig och det var såå gulligt. Det var ett väldigt tyst "edde" som vi tolkar som "(vad) är det?"...så igår gick jag och pappa hela dagen och sa edde lampan, edde Tarzan, edde mamma osv. Du fattade ingenting....utan bara fortsatte med Ditt supergulliga "edde". Den senaste tiden har Du blivit allt "duktigare" på att kramas till Din mammas stora glädje. Det finns inget mysigare än att ta upp Dig ur sängen och känna hur Du håller om mig och lägger Din varma gosiga kind mot min kind och bara slappnar av. Då stannar tiden.

Blivande elektriker? Tuffa kläder från mormor....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0