Bortskämda och såååå tacksamma


Jag slutar aldrig förundras över hur många människor det finns som bryr sig om både Dig och oss. I helgen fick vi en massa fina pelargoner av farmor som vi hoppas kunna sköta. I tisdags fick Du paket med en massa fina kläder från tant Pia och igår kom mormor och morfar Ystad upp med ett helt släp....där fanns jättefina trädgårdmöbler, solstolar, dynor, krukor, dukar och ännu fler blommor. Vilken tur vi har med en mormor och morfar som får en massa fina saker över när de flyttade från Ystad. Mormor och tant Eva-Lena hade dessutom köpt en hel påse full med kläder till Dig, klänningar, hattar m m. Morfar Ystad gav ett gigantiskt bidrag till en ny bilstol till Dig eftersom han tycker att Du börjar se liten ut i Din nuvarande stol :) Morfar Stugan hade köpt vin till Din jättetrötta mamma som hon med all säkerhet vill smaka till helgen.... Det var så mysigt att ha mormor och morfar här och morfar fick agera barnvakt medan jag och mormor planterade blommor i ösregnet. Du var lite smågrinig och allting var helt konstigt med mat- och sovtider eftersom Du faktiskt lyckades somna om på morgonen och sov nästan till kl 07. Fast Du var så duktig på vårdcentralen i Lessebo (världens sämsta antagligen). Mormor hade blivit riven av en av vildkatterna och behövde få en stelkrampsspruta så vi satt där och väntade och väntade. En timme efter utsatt tid fick mormor komma in! Du åt banan, pysslade med Dina leksaker, gick en sväng med mamma, studsade i soffan, studerade alla konstiga hostandes människor, tittade på TV och satt i mammas knä. Helt otroligt. Nästan 1,5 timme i samma tråkiga rum och Du var helt underbar.

Igår fick Du en ny nästkusin...en liten tjej! Så söt....det blir kanske en liten Edith....åh, vad jag vill hålla lite bäbis.

En vanlig matstund....suck...

Idag har vi varit på öppna förskolan och fikat. Vi var inte så många så vi skippade sången och ägnade åt oss fikat i stället. Du satt nöjd på golvet och studerade barnen medan jag fixade fikan till oss. Du lyckades även dra en äldre kille i håret så han blev ledsen....man får skämmas :)


Stora tjejen tittar på baby Einstein. Även Teletubbies är kul. Perfekt att sitta under soffbordet med mammas amningskudde som stöd...

För tillfället är Du inne i en spottperiod...det spottas hejvilt här hemma. Helst vill Du att jag ska gå runt med Dig hela tiden vilket min rygg inte orkar med. Du promenerar mellan rummen utan problem om vi håller dig i händerna. Magläge är sisådär kul men igår började Du buffa upp lilla rumpan så vi väntar med spänning på krypförsök. Det gör absolut ingenting om det dröjer minst en månad så mamma hinner börja jobba...hihi... Du har jättekänsliga öron och älskar när jag "pillar" i dina öron...ser lite kul ut eftersom Du blir helt paralyserad. När jag viskar tick, tack, tick, tack i Ditt öra så skrattar Du jättemycket. Allt bus är kul...ju högre och fortare vi kastar med Dig desto roligare är det. Vi tränar "var är lampan" men får ingen respons utan Du ger oss bara en bekymrad (rynkig) blick. Du sover helst på sidan men någon natt har Du rullat över på magen och blir vansinnig. Jag vaknar då av ett gallskrik och får vända över Dig på rygg igen så Du somnar om. För några dagar sedan så lärde Du Dig att ta TVÅ saker och banka mot varandra...väldigt spännande! Den mesta tiden ägnar Du dock åt skönsång....vilket innebär att Du tar det som är närmst, skallra, lock, plastleksak, mammas hand osv, och spelar mot munnen. Den senaste veckan har Du börjat vrida huvudet från höger till vänster och tillbaka, lite som nej, nej, nej, samtidigt som Du skrattar. Förstår inte riktigt vad Du menar men antar att det ger någon skön känsla eftersom Du ser väldigt nöjd ut. Jag testade att göra nicka upprepade gånger när Du gjorde nej, nej, nej men då tittade Du bara på mig och började skratta järnet.... Vi har ganska kul här hemma ibland och det är bara att hoppas att grannarna inte ser våra galna lekar.


Kolla det fluffiga håret!!!

Kommentarer
Postat av: mormor Karin

Hej Agnes! Om du visste hur kul det är att få träffa dig och din mamma (ja, även resten av familjen såklart).Det är hur kul som helst att köpa kläder och annat till er för ni är så tacksamma för det ni får. Din pappa har gjort uteplatsen fin och där kan du sitta och mysa i sommar när det blir för varmt i solen. Du ska veta att jag är väldigt glad för att du finns lilla stumpan. Kram

2009-05-07 @ 19:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0