Rossel rossel

 Så här glad var fröken i morse och ännu gladare var Du kl 05.30 i morse. Jag undrar om vi ska testa mörklägga rummet riktigt ordentligt eftersom minsta lilla solstråle får Dig att bli illpigg.

Det funkar att suga på strumporna oxå...lite örk faktiskt.

Igår var en jättemärklig dag. Du sov nästan ingenting och var helt vaken från kl 13.30 till 18.30. Jag försökte lägga Dig flera gånger men Du var mest ledsen hela tiden. Sedan sov Du hyfsat i natt och fick mat först vid kl 03 men sedan var Du som sagt illpigg kl 05.30. Nu är Du oxå helt orolig och vill inte somna så jag börjar fundera över om Du kanske har ont i örat eller något. Amningen krånglar oxå och Du är inte helt nöjd med något. Dessutom är Du jätterosslig till och från så nu fick jag en tid på vårdcentralen i Lessebo (och vilket projekt det var då....suck...de ville skicka mig till barnakuten i Växjö men Du har inte feber eller mår dåligt i övrigt så det kändes lite hysteriskt). Jag vill att de ska lyssna på Ditt rosslande och hoppas att Du får något slemlösande och sedan måste de kolla Dina öron oxå. Jag var ju öronbarn så något får Du väl ärva efter mig...fast friska öron får Du gärna ha...det gör ju så ont!



Det är så mysigt att sitta och "diskutera" med Dig i soffan. I morse busade storebror med Dig i soffan oxå. Du tycker det är himla kul med andra barn. Idag när vi var på öppna förskolan så var Du helt fascinerad över alla andra barn och har inte tid att pyssla med några leksaker. Du ska helt enkelt ha koll på vad alla andra gör. Gråter något annat barn så fäller Du gärna oxå några sympatitårar. Det är bra med empati, hjärtat!

Du älskar att ligga på golvet och dricka vatten ur Din nappflaska men för tillfället har jag tagit bort den. Funderar på om Ditt onödiga vattendrickande ger Dig en tillfällig mättnadskänsla och att Du därför inte äter som Du ska och sedan vaknar hungrig tidigt på natten. Vi får väl se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0