Redan ett år, eller?



Gullunge, det är mamma här men pappas foton. Du tycker allt det är lite konstigt nu...,först försvinner mamma (jobbar) och sedan är hon hemma men då är hon skiiiiittråkig. Vad Du inte förstår är att jag bara hann jobba en vecka sedan blev jag sjuk och har nu legat hemma två dagar. Du är också förkyld men verkar helt oberörd....

Vi trodde att Du kanske hade öroninflammation eftersom Du tog Dig för örat hela tiden men det var inget. Däremot så blev det invägning och mätning. Fröken är nu lika lång och tjock som en ettåring...ganska imponerande med tanke på att Du inte är åtta månader än. 75 cm och 9 990 gram. Helt perfekt! Varenda gram!

I morse försökte Du kalla på Tarzan och fick fram ett svagt tsss, tssss. Behöver jag skriva att det var urgulligt? Ålningen går allt fortaren och fortare och nu får vi verkligen ha koll på Dig. Det går inte att springa och gömma sig för man har en liten ålfis efter sig. Du blir så lycklig när Du ålar till ett rum och får syn på att där faktiskt är någon i rummet!

Du och pappa är ute mycket i det fina vädret och Du har fått lite färg på de gosiga kinderna.


Visst vill man bara äta upp den lilla nakenfisen :)


Man måste ju smaka på vattnet....

Kommentarer
Postat av: Cia med Emma från AFF

Vilken go liten badbrud :)



Krya på Dig kramar till mamma!

Annica

2009-06-27 @ 21:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0