Stressigt värre!



Ja Du lilla Skruttan...pappa hinner inte med att uppdatera Din blogg. Det är med all säkerhet full rulle här hemma om dagarna. Enligt pappa försökte Du idag resa Dig mot köksluckorna och är igång mest hela tiden. All energi som förbrukas kräver ju en massa energi...MAT....din aptit är det aldrig något fel på. All mat är mmmmm...fast när Du fick smaka tzatsiki i Kalmar så grimaserade Du illa. Det var nog för starkt! I måndags hängde Du, storasyster och pappa med till Kalmar och lämnade av mig och cykeln på jobbet. Sedan drog ni till Öland och badade och kom tillbaks till Kalmar lagom till lunch så då gick vi och käkade grekisk buffé...mmm...vad gott.

Aldrig låter Du storayster vara ifred. Här försöker Du slita av henne bikinin....


Storasyster är Din stora idol och Du skiner upp när Du ser henne. När hon satt bredvid Dig i bilen så skrek Du av glädje, när hon gick in på sitt rum så ålade Du efter och var nöjd när Du fick sitta på hennes matta och titta på när hon vek tvätt. Storasyster är ju helt underbar och gullar med Dig hela tiden....och vilket tålamod hon har! När storasyster skulle duscha en morgon hängde Du utanför dörren och storgrät. Mamma och pappa är inte alls lika roliga när syrran är hemma!



De senaste dagarna har Du börjat med något som första gången var hur kul som helst och jag och Natta skrattade så tårarna rann men nu börjar det bli ganska "skärande"... Du skriker....illskriker...allt vad Du kan....högt! Marlena Ernman kan slänga sig i väggen. Det är ett skrik som Du gör för att Du tycker det är kul...och ännu roligare blev det ju när vi skrattade. Det var inte lika kul när vi satt och åt grekisk buffé och Du satte igång. Tydligen är det ett släktdrag då jag har hört rykten om att en viss liten killkusin var bra på detta oxå, fast än har vi inte behövt stänga in Dig i ett rum. Pappa har dock lånat Dina hörselskydd vid ett tillfälle :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0