Skånesammanfattning



I Skåne fick Du vara ute en hel del när vädret tillät det. Det blev en hel del bad i lilla poolen och en hel del gungande. Tant Eva-Lena var med oss flera dagar i stugan så Du hade många som pysslade om Dig hela tiden. När vi åkte hem hade vi en hel kasse med kläder från alla möjliga...mormor och morfar, Eva-Lena, J-Jenny, morfar, gamla farmor och farfar, Ann-Marie hade stickat spöket Laban tröja till Dig och sedan hade mormor varit snäll och bytt en hel del kläder till större storlekar som Du tidigare fått av bl a Bibbi och Kerstin. Det är helt sanslöst vad mycket fina kläder Du får hela tiden! Du fick även en hemsk leksak av J-Jenny...den låter HELA TIDEN och det går inte att sänka ljudet...phu!

Du fick testa på en stranddag...
Träffa fåren....
Räddas av mormor från fåren och titta på kaninen i stället....

Fara rundor i stolen hos J-Jenny och Ola....
Kasta boll med morfar.

Hos mormor och morfar gick vi och hälsade på fåren. Pappa körde fram vagnen ordentligt så Du skulle se fåren men då började ett av dem låta ordentligt BÄÄÄÄÄÄÄ och Du blev så rädd och ledsen. Sedan kunde Du knappt titta på fåren på flera dagar utan att bli ledsen.

Du tog Dina första krypsteg på gräsmattan hos mormor och morfar i söndags (den 12 juli) och fortsatte med några steg till på gräsmattan hos farmor och farfar samma dag. Din favoritsysslesättning för tillfället är att klättra upp mot mig. Att hänga i min kjol är även trevligt tydligen....

När Du har sovit så står eller sitter Du i sängen när vi kommer in i Ditt rum och Du är ganska bra på att sysslesätta Dig själv i sängen och kan ligga och prata ett bra tag innan Du tycker att vi ska hämta Dig. Pricken måste alltid vara med när Du ska sova nattsömnen och Du vet mycket väl vem Pricken är. Tarzan är "tssstsss", bilen säger "brrrrr", allting är "dä" och pekas på, lampan har Du koll på och Du är väldigt försiktig med Tarzan. Höjder är lite farligt och Du har humor (skrattade en dag när pappa fes...). All mat är mmmmm och vi slutar inte förundras över allt Du kan stoppa i Dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0