Dopet är över!!!!



Så här glad blev Du när Du insåg att dopet var över och att Du fått helt sjukt många fina presenter av alla snälla släktingar och vänner!!!!

Vi blev till slut 46 stycken som firade Dig och vi hade dukat och fixat i församlingshemmet. Mormor kom upp två dagar innan och hjälpte till med dukning och all mat. Farmor och farfar kokte ägg och tjocka släkten hjälpte till i köket och med undanplockning och städning av lokalen. Mamma och pappa är väldigt tacksamma för all hjälp och hade hållt på fortfarande om inte alla varit så snälla. Moster tog en massa foton så förhoppningsvis kan vi lägga ut något foto på Dig i dopklänningen så småningom. Dopklänningen hade morfar köpt i Thailand och Du var sååå fin i den. Om själva dopet finns inte så mycket att säga....Du var lugnet själv och sov tills prästen skvätte vatten på Dig. Dopet tog inte så lång tid, syskonen hjälpte till, prästen var lite för mycket kyrklig för mammas smak och det var mycket prat om Gud osv, faddrarna (morbror Danne och farbror Andreas) turades om att hålla Dig (Du är ganska tung vid det här laget...) och psalmerna sjöngs i en tonart som ingen normal människa kan sjunga med i men NU ÄR DET ÖVER och Du är nu döpt till Agnes, Eugenia, Elvira. Storasyster sjöng så fint i församlingshemmet så tant Eva-Lena började gråta...

Mormor busar med Dig på golvet.

Ibland blir Du riktigt trött på mig....


Just nu är Du inne i prickarnas värld. Allt med prickar på är sååå intressant. I morse när jag vaknade låg Du och kände på Din kompis Pricken (stor röd hund med vita prickar på) och sedan blev det nästan för mycket när Du upptäckte att även Ditt påslakan hade prickar :) Du har en hand i munnen hela tiden och dreglar konstant. Du är lite tystare än vanligt och verkar mest studera mig och fundera. Idag "övade" vi rulla från mage till rygg i sängen. Du kopplade inte riktigt utan såg mest förvånad ut (och jäkligt förbannad) när Du helt plötsligt låg på rygg igen.

Du fick bland annat en tripptrapp stol som vi testade när vi kom hem. Den föll Dig i smaken och en ny värld öppnades...


Du fick även en röd fåtölj som kommer användas flitigt!!


Kommentarer
Postat av: Mormor Karin

Lilla Agnes! Du är så härligt go och jag blir på så gott humör när jag ser ditt leende. Jag saknar dig såååååå!

Kram till dig och din gulliga mamma

2009-01-26 @ 20:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0