Trött mamma...

Och lika trött Agnes...ibland. Helgen i Skåne tog helt död på Din mamma. Sena kvällar, tidiga morgnar och full rulle på dagarna.

Vi hann med en dag på stranden och då fick Du prova Din motorbåt som Du fått av morfar. Den var jäääätterolig. Vilken packning det var när vi åkte ner till stranden. Du fick ju ha en liten badbassäng med Dig oxå.... Det var otroligt nog varmt i vattnet i Yngsjö och roliga höga vågor.

Så fin i klänningen som Du fått av Sussie...

Du sov hos mormor och morfar när vi var och tittade på Madonna i Göteborg. Det hade gått alldeles utmärkt. Du saknade inte oss alls trots att vi var borta ett helt dygn....taskigt faktiskt. Mormor tycker det är så roligt att smygtitta på Dig när Du vaknar på morgonen....när Du gosar med Pricken, reser Dig och kastar iväg napparna, pratar, trillar, försöker nå allt i Din närhet osv. Det går undan nu när Du kryper och det är inte många sekunder man kan släppa Dig ur sikte. Roligaste i helgen var nog när Du satt naken på en handduk och gjorde en bajsmin i tre sekunder och sedan fortsatte Du leka. Jag trodde att Du bara fes till eller något men icke sa nicken....en stor bajskorv på handduken....hos mormor och morfar....man får skämmas =)

Hos JJenny och Ola fanns det tre sådan här. Åh, vad gulliga de är....fyra veckor bara och så söta så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0