Är Du på riktigt, egentligen?



Ibland undrar vi om det är möjligt....hur kan Du vara så "enkel"? Jag räknar med en rejäl tonårsrevolt och en hel del trots innan för Du kan väl inte vara så här nöjd hela tiden? I lördags var vi uppe tidigt och Du satt och lekte på golvet medan jag försökte få i mig kaffe. Efter gröt och bus var det sovdags och medan Du sov så bestämde jag och pappa oss för att vi skulle ta en tur till Älmhult. När Du sovit 1,5 timme så kände vi att det var dags för väckning om vi skulle hinna få i Dig mat och allt.....pappa öppnade Din dörr så tyst, så tyst och där satt Du i sängen helt tyst i Ditt mörka rum och klappade Pricken. Du är ju helt underbar! Vi hade på babyvakten men Du var så tyst så vi hörde inget ens i den... Du älskar Din säng och Din Pricken...

Du har fått nya klossar som är helt underbara att kasta, bita på, banka med osv.

Pappa har (till mammas stora glädje) lärt Dig att städa. När vi säger "kan Du städa den (vad det nu är Du håller i handen)" så lägger Du tillbaka den i korgen där Du har Dina leksaker. Sedan har pappa lärt Dig att kela (även detta är efterlängtat). Då lägger Du kinden mot ens axel och säger aaaahhh... Du börjar förstå en hel del ord nu och tycker att dörren till Ditt rum är kul (att öppna och stänga).

Du och Pricken.

I morse missade vi att Du var trött efter gröten och lekarna så helt plötsligt tog Du fart och kröp in på Ditt rum, letade upp en napp och Din snusefilt (som Du turligt nog hade slängt ur sängen i morse) och satte Dig vid sängen och gosade in Dig i snusefilten. Du kan ju inte vara mycket tydligare....det var bara att lyfta över Dig i sängen så somnade Du innan huvudet låg på kudden. Du är ett märkligt underbart barn, Du...och Du gillar Ditt rum och Din säng....och all mat!



Idag har vi äntligen fixat Ditt rum. Vi köpte en bokhylla till Dig igår som vi har fixat med idag. Igår var vi på IKEA, hos farmor och farfar och hos farbror och faster. Vi väntar med spänning på när Din lillkusin ska komma....åh, vad kul! Hos farmor och farfar kände Du igen Dig och härjade runt efter en hel dag i bil och vagn. Sedan fick Du smaka farfars blåbärsmuffins och de gick hem =)

Nu ikväll var vi i skogen och plockade blåbär. Hela Du var blå och vi hade fullt upp med att stoppa i Dig blåbär. Du gapar stort innan vi är i närheten ens med blåbäret....mmmm, vad gott!



Kommentarer
Postat av: Faster Ulrika

Lilla skrutteplutta! Faster längtar såå efter dig. Kan du inte komma och inspektera vårt nya hus snart?



U

2009-08-17 @ 15:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0