Inget Blåkulla i år heller...



Påsken börjar närma sig sitt slut och det har varit en himla massa god mat och vi har blivit väldigt bortskämda. Till slut kom pappa oxå ner och pysslade om Dig. I natt tog pappa nattpasset och stoppade in nappen ca 20 ggr mellan kl 00-05 sedan tog jag morgonpasset (gav Dig mat vid 05 och lyckades sedan somna om till 06 och sedan var det full rulle).

Du är lyckligt lottad med så många människor som bryr sig om Dig...
En morfar som vill låta Dig smaka sprit...
En morfar som har en jätteskön mage att sitta på...
En mormor som har en jättegod näsa...

I förrgår var Jävla-Jenny här och hade med sig en hel kasse med rolig frukt till kaffet. Det var bl a jordgubbar, ananans, minipapapaya, physalis, pomelo, kiwi och någon korsning av äpple och päron....bäst var nog trots allt pollypåsen som hon hade med sig...julutgåvan.
Du gillade ananas!

Igår var vi hos morbror Danne en sväng och sedan en liten snabbvisit i Åhus. Du var inte på Ditt bästa humör så det var bara att åka hem med en skrikandes Agnes. Du fick en ny liten pipgroda men inte ens den lockade. På kvällen gick Du, jag och pappa ner till stranden och Du fick se stora havet för första gången. Tänk vad mycket som händer i Ditt liv för tillfället....alla dessa människor och alla nya intryck. Det är kanske inte så konstigt att Du sover oroligt på nätterna. Efter några dagar här så har mammigheten släppt lite och det är helt ok att hänga med mormor och morfar ett tag.

Idag har Du legat på fällen i uterummet och studerat katterna. Om vi säger mjaaauuu eller ksssksssksss så letar Du efter katterna och skiner upp som en sol när Du ser någon av dem. Du sitter jättebra nu men jag vågar inte riktigt lämna Dig utan "skyddskuddar" på hårda golv eftersom det händer fortfarande att Du trillar bakåt. Favoritleksaken är fortfarande ett par handbojor. När jag börjar sjunga "snälla, snälla, snälla, snäääälla" så skiner Du upp som en sol....Du gillar Caroline af Ugglas precis som Din mamma gör :)

Så söt (och sur) i fina påskkläder från mormor.

Just det...igår köpte jag en jättesöt baddräkt till Dig på rean. Jag vet att det är helt onödigt och att Du mest kommer springa naken i sommar men oj så söt Du var i den. Vi måste nästan åka till badhuset bara för att Du ska få ha den på Dig.

Allting går så snabbt nu....för några veckor sedan låg Du mest stilla på golvet och nu kan Du vända Dig (även om det inte händer så ofta), sitta och gå när vi håller Dig i händerna. Dessutom har Du även börjat med maammmammmamaa och inte bara paappaapaaappaaa. Så nu säger Du både mamma och pappa om man lyssnar riktigt noga :)

Vårt lilla hjärta när hon är en solstråle...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lilla gumman! Du tänker väl ändå inte springa runt redan denna sommar? Möjligtvis i augusti, eller? Fast du höll på att bli med en baddräkt till, men du vill kanske hellre ha en bikini? Du är sötast!

2009-04-12 @ 20:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0