Det här med kex....





Du tycker om Dina torra tråkiga kex men som det kladdar! Det finns snart kexkladd överallt och alla rester som efterlämnas på gräsmattan tar kråkorna på kvällen. Jag tycker att det ser ut som om Du har ätit 20 kex minst men jag tror att det bara handlar om fyra stycken (minst hälften av dem är utspridda på gräsmattan och filten).

Handbojorna är spännande och goda... Storebrors handbojor fick Du syn på och "käkade" sönder så mamma fick investera i ett par nya som är ok men inte lika spännande som storebrors...

Trötta, trötta, griniga gullunge...

Idag hade jag ännu ett försök med att hålla Dig vaken...suck. Jag ger upp. Du vaknade fem i morse och sedan lyckades jag hålla Dig vaken till halv tio men sedan har hela dagen varit förstörd. Tjurigare Agnes får man leta efter! Det slutade med att Du låg och skrek på gräsmattan när jag hängde tvätt fyra meter bort eftersom jag ska ju helst sitta bredvid Dig! Gav upp till slut...insåg att det var synd om grannarna som försökte sitta och njuta av det fina vädret. Det enda som funkade idag var gåstolen och efter alla råd om att den kan förstöra motoriken och göra så att Du skippar krypningen så har jag lovat mig själv att Du får vara i den max 2 ggr/dag och max 30 minuter åt gången. Ditt gnällande kan trots allt bero på tänder (hur mycket saliv produceras det egentligen?!?) eller på att Du är hård i magen och bajseriet inte funkar som det ska...eller så är Du bara en liten Agnes som behöver kramar och sysselsättning....men mamma blir galen även om det är mysigt att kramas.

För att försöka få ordning på Din mage så stavmixade jag katrinplommon med lite vatten som Du mumsade i Dig. Det funkade inte.... Testade även kiwipuré...funkade inte... Är det popporna som är jobbiga för lilla magen? Du är en jäkel på att dricka vatten. Det spelar ingen roll om det dricks ur flaska eller mugg - Du bara älskar det! Mamma föredrar vin...gärna rött :) DET gillar min mage. Pappas mage gillar öl.


Så bekymrad....

Idag har det varit helt sjukt varmt och vi har suttit på en filt i skuggan hela dagen. Eftersom jag mer eller mindre varit tvungen att sitta bredvid Dig så har jag bläddrat lite i gamla tidningar och haft det riktigt lugnt och skönt. En maskin tvätt hann dock fixas (torkade supersnabbt idag och det luktar sååå gott) och sedan tog vi en promenad till affären efter kvällsgröten när det blev lite svalare. Du satt i vagnen och förundrades över långa tåget som susade förbi. Tänk vad mycket som händer i Din hjärna...Du har ju ingen aning och allt är nytt. Du bara studerar, lyssnar och suger in alla nya intryck...som i morse när vi gick och kände på träden, blommorna och gräset (allt för att Du skulle hålla Dig vaken).


Du och coola storasyster gosade på gräsmattan igår innan hon skulle iväg på ridning. Stackars Natta är sjuk igen men förhoppningsvis så kan vi åka till Kalmar allihopa i morgon!

För första gången sover Du nu utan pyjamas. Det är så varmt så Du fick äntligen användning för Dina trosor. Jag förstår ingenting dock...Du har sovit mindre än tre timmar sedan fem i morse och somnade inte förrän halv åtta i kväll. Det kan bli en intressant morgondag....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0